PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Arkadaşlar ben valtra bayisiyimm fiyatları bizzat size açıklayacam inş!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="84" data-source="post: 36779" data-attributes="member: 1073"><p><strong>Ynt: Arkadaşlar ben valtra bayisiyimm fiyatları bizzat size açıklayacam inş!</strong></p><p></p><p>arkadaslar merhaba ben yeni katılıorum aranıza valtra hakkında 1 kaç bişey diycem.bizde valtra a85le nwhaynı olland td 85 var bu tarktörlerin ikisininde gücü neredeyse eşit ama sunu diorum valyradan sasmayın hem yakıt hemde valtaya 14 inç5 li takıoz td 85ede 14inç 4 lü takıoruz arkalı önlü sürüoruz tarlayı valtra tarlanın büyüklüğüne göre 3-4 tur fazla atıo tla td85den.hemde dediğim gibi azda yakıo.servisine gelince 2 senedir bizde bu traktörler newhollandan anlayan çok olsada valtranında kalır yanı yok fazlası olur zamnla çünki daha yeni girio piyasaya.diycem valtradan saşmam gerisini siz düşünün.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="84, post: 36779, member: 1073"] [b]Ynt: Arkadaşlar ben valtra bayisiyimm fiyatları bizzat size açıklayacam inş![/b] arkadaslar merhaba ben yeni katılıorum aranıza valtra hakkında 1 kaç bişey diycem.bizde valtra a85le nwhaynı olland td 85 var bu tarktörlerin ikisininde gücü neredeyse eşit ama sunu diorum valyradan sasmayın hem yakıt hemde valtaya 14 inç5 li takıoz td 85ede 14inç 4 lü takıoruz arkalı önlü sürüoruz tarlayı valtra tarlanın büyüklüğüne göre 3-4 tur fazla atıo tla td85den.hemde dediğim gibi azda yakıo.servisine gelince 2 senedir bizde bu traktörler newhollandan anlayan çok olsada valtranında kalır yanı yok fazlası olur zamnla çünki daha yeni girio piyasaya.diycem valtradan saşmam gerisini siz düşünün. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Valtra
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Arkadaşlar ben valtra bayisiyimm fiyatları bizzat size açıklayacam inş!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt