PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaslar bende same 85 explorer aldım sizce nasıl
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 217102" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: arkadaslar bende same 85 explorer aldım sizce nasıl</strong></p><p></p><p>Arkadaş same guzel traktörde vites gecişlerini ben begenmiyorum bizde kullanıyoruz.. vites gecişleri cok sert ve hoş degil.. şanzumanıda guven vermiyor explorer serisinde senkromecli oldugu için vitesler cok nazik.. bunlarıda söyle bence.. ama same lux ve guzel traktör hidrolik kolları hidrolik tertibatı ve marş ve şarj dinamolarıo cok kalite.. bunları biliyorum ama traktörde öenmli olan şanzumandır şanzumanıda öle 4-4luk degil.. 20ileri 20 geri vites var.. ama normal bi çifçi turkiye şartlarında 10 ileri 10 geriyi sadece kullanabilir.. gerisi cok agır traktör duruyor gibi hareket ediyro farklı işler içindir ama turkiyede bukadar agır makina cekecegi bi iş yok.. biz sahsen kullanmıyoruz onları..explorer serisinin bu özelliklerini begenmiyorum same buyuk marka ama bilmiyorum bu eksiklerini sanırım explorer 3 serisinde gidermşler daha fazla vites ve powershutle koymuşlar.. şanzumanı haric diger yönlerden kalitesini yansıtıyor..ama nazik bi traktör ufak tefek sorunlar oldu bizdede mesela el fren halatı surekli kopuyor..diyeceksinizki kullanmasını bilmiyosun ömrumuz traktör üstünde geciyor bayisine gittim yanımda baska biri daha arayıp aynı konu için kızıyordu nasıl halat hemen kopuyor diye.. sonra servis agı öle ahım şahım degil ön hidrolikte problem oldu garanti kapsamında 15 gun baharda traktör yattı..ha traktörde çekiş ve yakıt çok iyi memnunuz ama dogruya dogru eksileride cok artılarıda.. ama same alan kişi öle pişmanda olmaz kullanımı cok konforlu ve guzel.... same 160 ıda gördum mesela adana super bi makina.. buyukleri sanırım asıl same kalitesini gösteriyor..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 217102, member: 2401"] [b]Ynt: arkadaslar bende same 85 explorer aldım sizce nasıl[/b] Arkadaş same guzel traktörde vites gecişlerini ben begenmiyorum bizde kullanıyoruz.. vites gecişleri cok sert ve hoş degil.. şanzumanıda guven vermiyor explorer serisinde senkromecli oldugu için vitesler cok nazik.. bunlarıda söyle bence.. ama same lux ve guzel traktör hidrolik kolları hidrolik tertibatı ve marş ve şarj dinamolarıo cok kalite.. bunları biliyorum ama traktörde öenmli olan şanzumandır şanzumanıda öle 4-4luk degil.. 20ileri 20 geri vites var.. ama normal bi çifçi turkiye şartlarında 10 ileri 10 geriyi sadece kullanabilir.. gerisi cok agır traktör duruyor gibi hareket ediyro farklı işler içindir ama turkiyede bukadar agır makina cekecegi bi iş yok.. biz sahsen kullanmıyoruz onları..explorer serisinin bu özelliklerini begenmiyorum same buyuk marka ama bilmiyorum bu eksiklerini sanırım explorer 3 serisinde gidermşler daha fazla vites ve powershutle koymuşlar.. şanzumanı haric diger yönlerden kalitesini yansıtıyor..ama nazik bi traktör ufak tefek sorunlar oldu bizdede mesela el fren halatı surekli kopuyor..diyeceksinizki kullanmasını bilmiyosun ömrumuz traktör üstünde geciyor bayisine gittim yanımda baska biri daha arayıp aynı konu için kızıyordu nasıl halat hemen kopuyor diye.. sonra servis agı öle ahım şahım degil ön hidrolikte problem oldu garanti kapsamında 15 gun baharda traktör yattı..ha traktörde çekiş ve yakıt çok iyi memnunuz ama dogruya dogru eksileride cok artılarıda.. ama same alan kişi öle pişmanda olmaz kullanımı cok konforlu ve guzel.... same 160 ıda gördum mesela adana super bi makina.. buyukleri sanırım asıl same kalitesini gösteriyor.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Same
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaslar bende same 85 explorer aldım sizce nasıl
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt