PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ARKADAŞLAR BİR KONUDA YARDIM
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 379238" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: ARKADAŞLAR BİR KONUDA YARDIM</strong></p><p></p><p>Bizim Taral Piton 500 modeli plastik depolu ilaç makinamız vardı. Onunda deposu patlamıştı. Fiberglas, yapıştırıcı filan denedik fakat olmamıştı. Sonra bir yerden çıkma Taral Kobra 400 deposu bulup şasenin üzerine monte ettikti. Hâla öyle duruyor. Şuan Parlayan var. Bizim değiştirdiğimiz zaman plastikleri tamir edebilen yoktu. Zaten yeni çıkmıştı. Belki şimdi sanayide yapanlar vardır. Bir araştırmak lâzım. Yoksada bir sürü yapıştırıcı çeşitleri var. Onları biraz araştırmak gerek. Çokomastik gibi fakat daha kuvvetli esneyen yapıştırıcılar var. Onlara bir bak derim. Fiber kasa kamyonetlerde camları sıkıştırmak için yada araba aksesuarlarını tutturmak için kullanıyorlar. Çok sağlam yapıştırıcılar. Siyah, gri gibi çeşitli renkleri var. Sanayide bulunması lâzım. Siyah çokomastik filan deyince bulunur.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 379238, member: 6"] [b]Ynt: ARKADAŞLAR BİR KONUDA YARDIM[/b] Bizim Taral Piton 500 modeli plastik depolu ilaç makinamız vardı. Onunda deposu patlamıştı. Fiberglas, yapıştırıcı filan denedik fakat olmamıştı. Sonra bir yerden çıkma Taral Kobra 400 deposu bulup şasenin üzerine monte ettikti. Hâla öyle duruyor. Şuan Parlayan var. Bizim değiştirdiğimiz zaman plastikleri tamir edebilen yoktu. Zaten yeni çıkmıştı. Belki şimdi sanayide yapanlar vardır. Bir araştırmak lâzım. Yoksada bir sürü yapıştırıcı çeşitleri var. Onları biraz araştırmak gerek. Çokomastik gibi fakat daha kuvvetli esneyen yapıştırıcılar var. Onlara bir bak derim. Fiber kasa kamyonetlerde camları sıkıştırmak için yada araba aksesuarlarını tutturmak için kullanıyorlar. Çok sağlam yapıştırıcılar. Siyah, gri gibi çeşitli renkleri var. Sanayide bulunması lâzım. Siyah çokomastik filan deyince bulunur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ARKADAŞLAR BİR KONUDA YARDIM
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt