PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arkadaşlar Bir sorunum var.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dengesiz" data-source="post: 609588" data-attributes="member: 19482"><p><strong>Ynt: Arkadaşlar Bir sorunum var.</strong></p><p></p><p>arkadaşım satıcı aynı malı iki ortağa satmış. Teslim edilen malın ödemesine dair iki tane senet var. Satıcının mal tesliminde iki ortağında imzasını alması gerekirdi, satıcının malı sana teslim ettiğine dair herhangi bir belgesi var mı elinde senin imzan olan, dediğine göre yok. Çünkü diğer adama teslim etmiş varsa onun imzası vardır mal teslim tutanağında. Satıcıyla bu konuyu izah ederek anlaşmaya çalış, yok olmazsa o zaman adam senin senetleri bankaya verebilir ama sende bana mal teslimi yapılmadı dolayısı ile ödemeyi kabul etmiyorum diyerek işi yokuşa sürebilirsin ve sonuçta yalan da değil sana mal teslimi yapılmamış, teslim aldığına dair resmi bir belge yok ortada.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dengesiz, post: 609588, member: 19482"] [b]Ynt: Arkadaşlar Bir sorunum var.[/b] arkadaşım satıcı aynı malı iki ortağa satmış. Teslim edilen malın ödemesine dair iki tane senet var. Satıcının mal tesliminde iki ortağında imzasını alması gerekirdi, satıcının malı sana teslim ettiğine dair herhangi bir belgesi var mı elinde senin imzan olan, dediğine göre yok. Çünkü diğer adama teslim etmiş varsa onun imzası vardır mal teslim tutanağında. Satıcıyla bu konuyu izah ederek anlaşmaya çalış, yok olmazsa o zaman adam senin senetleri bankaya verebilir ama sende bana mal teslimi yapılmadı dolayısı ile ödemeyi kabul etmiyorum diyerek işi yokuşa sürebilirsin ve sonuçta yalan da değil sana mal teslimi yapılmamış, teslim aldığına dair resmi bir belge yok ortada. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arkadaşlar Bir sorunum var.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt