PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaşlar bu yazıyı gören herkez ilgilensin lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ÇeLişki_37" data-source="post: 717490" data-attributes="member: 45767"><p><strong>Ynt: arkadaşlar bu yazıyı gören herkez ilgilensin lütfen</strong></p><p></p><p>Öncelikle yorumları baştan sona okudum. Derdini anladım. Şuan durum ne bilmiyorum. Ama ford kastamonu bölgesinde çok tutulur. Abim daha yeni evlendi kayınpederinin fordu var 3600 T6. Traktöre 14 bin verdiler geçen sene vermedi. Yani bizim burada ikinci elde fordda para eder. Arıza konusuna gelince bakımsızlığa veriyorum. Köyümdeki 3000 bütün hafif ağır işlere koşuluyor. Tık demiyor. 640 çiftte ve odun işlerinde kullanıyorlar ağır işlerde yani. Gerisi hep fordda. Ve çok emektar traktör. Sonrasında tt50-55 alan kişi zaten pulluk seçiminde hatalı. Sen bunu almazsan tt serisi güzel traktörler. Biz 3 lü 9 numara kullanıyoruz 480 ' e genelde bu segmentteki traktörlere 3/10 gibi pulluk kulanıyorlar. Kastamonu toprağına 4/10 numara 50-55 beygire fazla. İnternette bissürü video var tt50-55 3 lü 10-11 no pulluk ile seri 1 çok rahat gider. Düşün derim 100 dönüm sonuçta bizim gibi aynı. Sonrasında tümosan düşünüyorsan eğer servis sıkıntı olmaz. Seydilerde Mehmet Hoş var. Akrabamız olur kendisi tümosan servisidir. Bence erkunta o para çok. Kastamonuda ikinci el yüksektir. ama genede çok görüyorum o parayı. Geçen memlekete gittiğimde yeni John Deereler gördüm. Onlarda güzeller tavsiye ederim 5050e ve 5055e gibi çift çeker bir traktör senin işini çok rahat görür. Zaten yarışa giren motorunu ya satar yada motordan hayır gelmez. En fazla 2 sene sonra biri senden daha iyi motor çeker olan girdiğin borca boşa yaktığın mazota olur. Yani 55 bin gibi bir para çıkarabiliyorsan kesinlikle 2. el almamanı, işine göre olanı ve şimdiden sonra mutlaka çift çeker bir traktör almanı öneririm. Marka çok farketmez kastamonuda marka bollaştı ls-landini gibi markalarda çoğaldı ama hiç kullanmadım yorum yapamam. </p><p></p><p>İlla ikinci el diyorsan ZETOR öneririm. Fiyatı çok uygun yaygın değil çünkü. Ama servis takıntısı yapma bence çünkü eskisi gibi bir ilde bir usta yok. Artık motorlara çok çok ileride işlemler uygulanabiliyor imkan çok ustalarda ve aşağı yukarı tüm motorlar çözüldü. Artık usta ben yapayımda gör demiyor. Yapamazsa gönderiyor başka ustaya. O konuda için rahat olsun. Ben sidik yarışı ederim diyorsan 52 bine 106 hp zetor var çatalcada. 3 bin tl de TAŞIKO ' ya paran gider. Olay bu kadar basit aklına takılan birşey olursa öneri sunmaya çalışırım. ZETOR ' u unutma. Allahtan hayırlısı olsun senin için.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ÇeLişki_37, post: 717490, member: 45767"] [b]Ynt: arkadaşlar bu yazıyı gören herkez ilgilensin lütfen[/b] Öncelikle yorumları baştan sona okudum. Derdini anladım. Şuan durum ne bilmiyorum. Ama ford kastamonu bölgesinde çok tutulur. Abim daha yeni evlendi kayınpederinin fordu var 3600 T6. Traktöre 14 bin verdiler geçen sene vermedi. Yani bizim burada ikinci elde fordda para eder. Arıza konusuna gelince bakımsızlığa veriyorum. Köyümdeki 3000 bütün hafif ağır işlere koşuluyor. Tık demiyor. 640 çiftte ve odun işlerinde kullanıyorlar ağır işlerde yani. Gerisi hep fordda. Ve çok emektar traktör. Sonrasında tt50-55 alan kişi zaten pulluk seçiminde hatalı. Sen bunu almazsan tt serisi güzel traktörler. Biz 3 lü 9 numara kullanıyoruz 480 ' e genelde bu segmentteki traktörlere 3/10 gibi pulluk kulanıyorlar. Kastamonu toprağına 4/10 numara 50-55 beygire fazla. İnternette bissürü video var tt50-55 3 lü 10-11 no pulluk ile seri 1 çok rahat gider. Düşün derim 100 dönüm sonuçta bizim gibi aynı. Sonrasında tümosan düşünüyorsan eğer servis sıkıntı olmaz. Seydilerde Mehmet Hoş var. Akrabamız olur kendisi tümosan servisidir. Bence erkunta o para çok. Kastamonuda ikinci el yüksektir. ama genede çok görüyorum o parayı. Geçen memlekete gittiğimde yeni John Deereler gördüm. Onlarda güzeller tavsiye ederim 5050e ve 5055e gibi çift çeker bir traktör senin işini çok rahat görür. Zaten yarışa giren motorunu ya satar yada motordan hayır gelmez. En fazla 2 sene sonra biri senden daha iyi motor çeker olan girdiğin borca boşa yaktığın mazota olur. Yani 55 bin gibi bir para çıkarabiliyorsan kesinlikle 2. el almamanı, işine göre olanı ve şimdiden sonra mutlaka çift çeker bir traktör almanı öneririm. Marka çok farketmez kastamonuda marka bollaştı ls-landini gibi markalarda çoğaldı ama hiç kullanmadım yorum yapamam. İlla ikinci el diyorsan ZETOR öneririm. Fiyatı çok uygun yaygın değil çünkü. Ama servis takıntısı yapma bence çünkü eskisi gibi bir ilde bir usta yok. Artık motorlara çok çok ileride işlemler uygulanabiliyor imkan çok ustalarda ve aşağı yukarı tüm motorlar çözüldü. Artık usta ben yapayımda gör demiyor. Yapamazsa gönderiyor başka ustaya. O konuda için rahat olsun. Ben sidik yarışı ederim diyorsan 52 bine 106 hp zetor var çatalcada. 3 bin tl de TAŞIKO ' ya paran gider. Olay bu kadar basit aklına takılan birşey olursa öneri sunmaya çalışırım. ZETOR ' u unutma. Allahtan hayırlısı olsun senin için. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaşlar bu yazıyı gören herkez ilgilensin lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt