PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaşlar bu yazıyı gören herkez ilgilensin lütfen
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="NAİL KIZIL" data-source="post: 717523" data-attributes="member: 8109"><p><strong>Ynt: arkadaşlar bu yazıyı gören herkez ilgilensin lütfen</strong></p><p></p><p></p><p>abi lütfen fanatiklik yapıp milletin kafasını karıştırmıyalım anlş-*s</p><p>doğru 55 bine sıfır 65 hp tümosan alırsın ucuz olması buyuk coğunluğunun ülkemize üretilip vergi ödememesinden ve aracıların az olmasından kaynaklanıyor</p><p>ben daha tümosan alıpta parça parca gezdiren görmedim ha söyledigin markalar içinde en cok mf yi tutarım fantom olanları güzel ama digerllerinden çevremde cok hallerini görüyoruz karpuz kabugunda 1 gün patinaj eder zuha-*-s</p><p>bendede 8185 va cok memnunum traktörden cok servisinden memnunum adamlar her ay kontrole gelip istek şikayet alıyolar fabrika periyodik olarak traktörlere bakım yapıyor daha ne olsun ayrıca bir arıza olsa benim traktörümde olurdu kepçeyle kamyona pancar yüklüyoz önü kalkıp kalkıp yere vuruyo bölünseydi benim traktörüm bölünürdü uyy-*s</p><p></p><p>alperen_37 sen cevrende servis ağı en yaygın olan yedek parça sıkıntısı az olan traktörünün arkasında duran bir bayi ve servisin traktörünü tercih et derim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NAİL KIZIL, post: 717523, member: 8109"] [b]Ynt: arkadaşlar bu yazıyı gören herkez ilgilensin lütfen[/b] abi lütfen fanatiklik yapıp milletin kafasını karıştırmıyalım anlş-*s doğru 55 bine sıfır 65 hp tümosan alırsın ucuz olması buyuk coğunluğunun ülkemize üretilip vergi ödememesinden ve aracıların az olmasından kaynaklanıyor ben daha tümosan alıpta parça parca gezdiren görmedim ha söyledigin markalar içinde en cok mf yi tutarım fantom olanları güzel ama digerllerinden çevremde cok hallerini görüyoruz karpuz kabugunda 1 gün patinaj eder zuha-*-s bendede 8185 va cok memnunum traktörden cok servisinden memnunum adamlar her ay kontrole gelip istek şikayet alıyolar fabrika periyodik olarak traktörlere bakım yapıyor daha ne olsun ayrıca bir arıza olsa benim traktörümde olurdu kepçeyle kamyona pancar yüklüyoz önü kalkıp kalkıp yere vuruyo bölünseydi benim traktörüm bölünürdü uyy-*s alperen_37 sen cevrende servis ağı en yaygın olan yedek parça sıkıntısı az olan traktörünün arkasında duran bir bayi ve servisin traktörünü tercih et derim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaşlar bu yazıyı gören herkez ilgilensin lütfen
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt