PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Arkadaşlar Çiftlik Kurmak İstiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali SARAÇ" data-source="post: 735039" data-attributes="member: 25140"><p>merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 5 yıldır çiftlik kurmak istiyorum .. yılda 1000 ton mısır slajım ve 8000 balya yeşil arpa buğday fiğ vs . üretimim var .. yıllardır çiftçilik yapıyorum ve artık kendi adıma benimde bu işe girmemin zamanının geldiğine karar verdim .. yem bitkisi yetiştirip 3 kazanıyordum hayvan işine gireyimde 5 kazanayım gibi bir beklentim yok .. sadece tarlamda ürettiğim yem bitkisini satıp parasının peşinden koşturmaktan bıktım .. bu işe girmeyi istememin sebebi bu .. başlangıçta 50 sağmalla başlayıp allah izin verirse imkanlar elverdiği sürece büyütmeyi düşünüyorum . sermaye olarak sadece çiftliği yapabilecek param var arazimde evim var .. kendim yapmıycam sadece işin başında durabilirm .. bu işin ruhsatı için izlenebilecek en kolay yol nedir onu danışmak istiyorum genelde konular yapsam kazanırmıyım yapayım mı tarzında acılmış ama işin başlangıcı için ruhsatla ilgili konular hiç paylaşılmamış ben rastlamadım .. en minumum rantable bir işletme nasıl kurulabilir yardımcı olursanız sevinirim .. daha önce bu işe girmiş ve halen içinde olan ben yıllar önce girdim şu hatalarım oldu sen yapma derseniz boşa zaman enerji ve para harcamaktan kaçınabilirsem sayenizde ne mutlu .. saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali SARAÇ, post: 735039, member: 25140"] merhaba arkadaşlar yaklaşık olarak 5 yıldır çiftlik kurmak istiyorum .. yılda 1000 ton mısır slajım ve 8000 balya yeşil arpa buğday fiğ vs . üretimim var .. yıllardır çiftçilik yapıyorum ve artık kendi adıma benimde bu işe girmemin zamanının geldiğine karar verdim .. yem bitkisi yetiştirip 3 kazanıyordum hayvan işine gireyimde 5 kazanayım gibi bir beklentim yok .. sadece tarlamda ürettiğim yem bitkisini satıp parasının peşinden koşturmaktan bıktım .. bu işe girmeyi istememin sebebi bu .. başlangıçta 50 sağmalla başlayıp allah izin verirse imkanlar elverdiği sürece büyütmeyi düşünüyorum . sermaye olarak sadece çiftliği yapabilecek param var arazimde evim var .. kendim yapmıycam sadece işin başında durabilirm .. bu işin ruhsatı için izlenebilecek en kolay yol nedir onu danışmak istiyorum genelde konular yapsam kazanırmıyım yapayım mı tarzında acılmış ama işin başlangıcı için ruhsatla ilgili konular hiç paylaşılmamış ben rastlamadım .. en minumum rantable bir işletme nasıl kurulabilir yardımcı olursanız sevinirim .. daha önce bu işe girmiş ve halen içinde olan ben yıllar önce girdim şu hatalarım oldu sen yapma derseniz boşa zaman enerji ve para harcamaktan kaçınabilirsem sayenizde ne mutlu .. saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Arkadaşlar Çiftlik Kurmak İstiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt