PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Arkadaşlar Çiftlik Kurmak İstiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 735470" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Arkadaşlar Çiftlik Kurmak İstiyorum</strong></p><p></p><p>hayırlı olsun ali kardeş inşallah yapabilrisin hayalini </p><p></p><p>ama bir kaç sorum olacak</p><p>ben yanlış anlamadıysam sen kendi imkanlarınla bu işe girişecegini söylüyorsun fakat sürekli bu ruhsat konusunu düşünüyorsun</p><p>sana şukadarını söyleyeyim</p><p>ahırı vs yapacagın yer köyün içinde degilse yani evlerle yan yana degilse ve ahır vs yaapacagın arazin tapuluysa ve tapusu sizin yani senin veya babanın adına kayıtlısa ve azöncede dedigim gibi bir kredi kullanmaaycaksan bir proje kapsamında destek almadan bu işi yapacaksan senin ruhsat vs gibi konularda hiç sıkıntın olmaz herşeyi kendi cebinden ödedikten sonra sana kim nasıl karışacak hele birde evinizin oldugu yere yapmayı düşünüyormuşsun evin yanına ahır yapıyorum dediginde olay biter</p><p>bunun bir sürü örnegini gördüm çevremde</p><p>sadece bu işi resmi yapanlar kredi alarak yapanlar plan prroje çerçevesinde hareket edenler ve biryerden hibe alarak yapanlar bukadar teferruatlı sorunlarla karşılaşıyor</p><p>senin cebinde bu işi kendin yapacak paran varsa bu tür şeyleri sorun etme</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 735470, member: 33118"] [b]Ynt: Arkadaşlar Çiftlik Kurmak İstiyorum[/b] hayırlı olsun ali kardeş inşallah yapabilrisin hayalini ama bir kaç sorum olacak ben yanlış anlamadıysam sen kendi imkanlarınla bu işe girişecegini söylüyorsun fakat sürekli bu ruhsat konusunu düşünüyorsun sana şukadarını söyleyeyim ahırı vs yapacagın yer köyün içinde degilse yani evlerle yan yana degilse ve ahır vs yaapacagın arazin tapuluysa ve tapusu sizin yani senin veya babanın adına kayıtlısa ve azöncede dedigim gibi bir kredi kullanmaaycaksan bir proje kapsamında destek almadan bu işi yapacaksan senin ruhsat vs gibi konularda hiç sıkıntın olmaz herşeyi kendi cebinden ödedikten sonra sana kim nasıl karışacak hele birde evinizin oldugu yere yapmayı düşünüyormuşsun evin yanına ahır yapıyorum dediginde olay biter bunun bir sürü örnegini gördüm çevremde sadece bu işi resmi yapanlar kredi alarak yapanlar plan prroje çerçevesinde hareket edenler ve biryerden hibe alarak yapanlar bukadar teferruatlı sorunlarla karşılaşıyor senin cebinde bu işi kendin yapacak paran varsa bu tür şeyleri sorun etme [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Arkadaşlar Çiftlik Kurmak İstiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt