PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arkadaşlar Çözüm ve Önerileriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="dolcevita" data-source="post: 218409" data-attributes="member: 1507"><p><strong>Ynt: Arkadaşlar Çözüm ve Önerileriniz</strong></p><p></p><p>slm arkadaşlar ben şunu biliyorum tarım krediyi bilmiyorum işim düşmedi parası olana iyi bi yer mazot gübre ucuza alınabiliyor olmayanada allah yardımcısı olsun iyi biyer degil zirat odaları arkadaşın dedigi gibi rant yeri üyleri azaları silah ruhsatı almak icin ordalar bu bi gercekteir tarım olmayan bi şehirde veya ilcede bile zirat odası vardır silah ruhsatına faydası varmış bunu bi milletvekilne ilettigimiz zamanda bize cevapları cifci mallalrını kayıt altına alıyoruz dedi bende dedimki millet vekline inanki sizden cok vergi ödüyoruz dedim gülerek nasıl oluyor bu iş dedi bende mazot alırım yüzde 18 gübre alırım yüzde 18 makina alırım %18 her hangibi bişey alayım %18 vergi öderim dedim senin aldıgın kulandıgın şeyler %8 dedim bugday üretmeye %18 hepsi bakın aldıgınız şeylere fabrikaya bunu satıyorum fabrika%8 ile calışıyor bende alıyor fabrikalar veriyor milletvekli haklsınız bunu iletcez dedi salladı bizi en sonundda ekledim türk cifcisinin vergi kacırma oranna bakın birde sizin vergi kacırma oranına bakın birde su olayı cıktı burda konya ovasında bunuda sölediler bende dedim 365 24 saat bi fabrikanın su dinamaları calışıyor dedik etrafınıdaki fabrikalar bakın devamlı calışr cifci 7 ay su tüketir milletvekilde dediki ya onlar üretici bende dedim biz neyiz ya adamlar adam yerine koymuyalar yaw lanet olsun dedim icimden</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dolcevita, post: 218409, member: 1507"] [b]Ynt: Arkadaşlar Çözüm ve Önerileriniz[/b] slm arkadaşlar ben şunu biliyorum tarım krediyi bilmiyorum işim düşmedi parası olana iyi bi yer mazot gübre ucuza alınabiliyor olmayanada allah yardımcısı olsun iyi biyer degil zirat odaları arkadaşın dedigi gibi rant yeri üyleri azaları silah ruhsatı almak icin ordalar bu bi gercekteir tarım olmayan bi şehirde veya ilcede bile zirat odası vardır silah ruhsatına faydası varmış bunu bi milletvekilne ilettigimiz zamanda bize cevapları cifci mallalrını kayıt altına alıyoruz dedi bende dedimki millet vekline inanki sizden cok vergi ödüyoruz dedim gülerek nasıl oluyor bu iş dedi bende mazot alırım yüzde 18 gübre alırım yüzde 18 makina alırım %18 her hangibi bişey alayım %18 vergi öderim dedim senin aldıgın kulandıgın şeyler %8 dedim bugday üretmeye %18 hepsi bakın aldıgınız şeylere fabrikaya bunu satıyorum fabrika%8 ile calışıyor bende alıyor fabrikalar veriyor milletvekli haklsınız bunu iletcez dedi salladı bizi en sonundda ekledim türk cifcisinin vergi kacırma oranna bakın birde sizin vergi kacırma oranına bakın birde su olayı cıktı burda konya ovasında bunuda sölediler bende dedim 365 24 saat bi fabrikanın su dinamaları calışıyor dedik etrafınıdaki fabrikalar bakın devamlı calışr cifci 7 ay su tüketir milletvekilde dediki ya onlar üretici bende dedim biz neyiz ya adamlar adam yerine koymuyalar yaw lanet olsun dedim icimden [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arkadaşlar Çözüm ve Önerileriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt