PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ARKADAŞLAR ETRAFINIZDA YOKSULMU VAR, YOKSA LÜKS YOKSULUMU VAR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 638660" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: ARKADAŞLAR ETRAFINIZDA YOKSULMU VAR, YOKSA LÜKS YOKSULUMU VAR</strong></p><p></p><p>türkiyede işsizlik çok bu inkar edilemez hemde öyle açıklandıgı gibi %10 falan degil çok çok fazla işsiz var</p><p>normal şartlarda bende işsizim okumuşum 2006 da okul bitirmişim ögretmen olmuşum ama devlet saolsun kadro açmıyor </p><p>allahtan köylüyüz de işimiz yürüyor aç degiliz açıkta degiliz</p><p>fakat burda yerine göre 30 liralık yerine göre 50 liralık yerine göre tonu 5lira olan yükleme işleri gibi bir çok işe adam bulamıyoruz </p><p>fakir varmı evet çok var ama adam gidipte filan yerdeki tarlam sulanacak yevmiye 50-60 lira gidermisin dedigimde </p><p>hoca bu sıcakta işe kim gidecek diyor</p><p>bende soruyorum sen nası lgeçiniyon sıcak diyorsun soguk diyorsun işe gitmeden nasıl yaşıyorsun diyorum</p><p>devlet saolsun kömür veriyo sosyal yardımlaşmada bişeyler veriyor saglıktan da faydalanıyorum diyor </p><p>demekki neymiş benden al vergiyi zibidileri besle</p><p>oh ne güzel hayat</p><p>ondan sonra iş yok açız de </p><p>köy leş gibi kömür kokuyor ben odun yakıyorum odun yapıp adamlar kömür yakıyor </p><p>bunları böyle beleşe alıştıran zındıklarda suç </p><p>vermeyeceksin beleş yardımı vermeyeceksin kömürü</p><p>veriyrosan bunlara iş ver şart koş</p><p>çalışırsan maaşın şukadar beleş yardım yok de ama zihinlerindeki plan projelere uymaz işsize iş vermek</p><p>neyse fala konuşmayım</p><p>hepsinin canı cehenneme</p><p>1 gram hakkım varsa haram olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 638660, member: 33118"] [b]Ynt: ARKADAŞLAR ETRAFINIZDA YOKSULMU VAR, YOKSA LÜKS YOKSULUMU VAR[/b] türkiyede işsizlik çok bu inkar edilemez hemde öyle açıklandıgı gibi %10 falan degil çok çok fazla işsiz var normal şartlarda bende işsizim okumuşum 2006 da okul bitirmişim ögretmen olmuşum ama devlet saolsun kadro açmıyor allahtan köylüyüz de işimiz yürüyor aç degiliz açıkta degiliz fakat burda yerine göre 30 liralık yerine göre 50 liralık yerine göre tonu 5lira olan yükleme işleri gibi bir çok işe adam bulamıyoruz fakir varmı evet çok var ama adam gidipte filan yerdeki tarlam sulanacak yevmiye 50-60 lira gidermisin dedigimde hoca bu sıcakta işe kim gidecek diyor bende soruyorum sen nası lgeçiniyon sıcak diyorsun soguk diyorsun işe gitmeden nasıl yaşıyorsun diyorum devlet saolsun kömür veriyo sosyal yardımlaşmada bişeyler veriyor saglıktan da faydalanıyorum diyor demekki neymiş benden al vergiyi zibidileri besle oh ne güzel hayat ondan sonra iş yok açız de köy leş gibi kömür kokuyor ben odun yakıyorum odun yapıp adamlar kömür yakıyor bunları böyle beleşe alıştıran zındıklarda suç vermeyeceksin beleş yardımı vermeyeceksin kömürü veriyrosan bunlara iş ver şart koş çalışırsan maaşın şukadar beleş yardım yok de ama zihinlerindeki plan projelere uymaz işsize iş vermek neyse fala konuşmayım hepsinin canı cehenneme 1 gram hakkım varsa haram olsun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ARKADAŞLAR ETRAFINIZDA YOKSULMU VAR, YOKSA LÜKS YOKSULUMU VAR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt