PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ahmetdursun" data-source="post: 727434" data-attributes="member: 28850"><p><strong>Ynt: arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum</strong></p><p></p><p>sen şanzımanı açtırıp sadece bilya mı yaptırdın? o zaman dizemediler. açılmışken debriyaj balatası ve baskı balatasına baktırmadın mı? baskının yayları özelliğini yitirmiş olabilir. tam kavrama konumunda ses geliyorsa debriyaj kaçırıyor demektir. çapa makinem yok ama şanzımanla, debriyaj çalışma prensibi hemen hemen tüm motorlu araçlarda aynı. tekrar açtırmadan bilemezsin. en ufak bir yağ kaçağı bile balatanın kaçırmasına sebep olur. biraz kullan devam ederse söktürüp baktır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ahmetdursun, post: 727434, member: 28850"] [b]Ynt: arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum[/b] sen şanzımanı açtırıp sadece bilya mı yaptırdın? o zaman dizemediler. açılmışken debriyaj balatası ve baskı balatasına baktırmadın mı? baskının yayları özelliğini yitirmiş olabilir. tam kavrama konumunda ses geliyorsa debriyaj kaçırıyor demektir. çapa makinem yok ama şanzımanla, debriyaj çalışma prensibi hemen hemen tüm motorlu araçlarda aynı. tekrar açtırmadan bilemezsin. en ufak bir yağ kaçağı bile balatanın kaçırmasına sebep olur. biraz kullan devam ederse söktürüp baktır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaşlar fikrinizi almak istiyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt