PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafabalkes" data-source="post: 1152302" data-attributes="member: 77335"><p>Şimdi bu hayvanlar hiç meraya çıkmıyor 12 ay 365 gün ahırdalar.</p><p>Biz balıkesirdeyiz kendi yerimizdeyiz hayvanlar dediğim gibi 8-10 aydır bizdeler doğumlarını burda yaptılar yavrular şuan 3-4 aylık sağlık harcaması sadece hamileyken koruma aşıları ve buzağı doğduğunda yapılan klasik aşılardı onun haricinde 10 doğum oldu hiçbirinde biz dokunmadık sadece birinde yardım ettik ondada sadece 2 kişi asılıp çıkardık buzağıyı 10 tane sağlıklı buzağımız oldu ve hiç ishal olmadılar yani hiçbir sağlık harcamamız olmadı sadece klasik aşılar ( o klasik aşılarıda veteriner arkadaşım yeni çiftlik hediyesi olarak yaptı o yüzden fiyatlarını hiç bilmiyorum ama tüm hayvanlara yapılan aşılar bunlar limuzine özel değil </p><p>İlk 3 sorunun cevabı olarak bunlar yeterli olmuştur umarım kardeşim şimdi rasyonu anlatıcam</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafabalkes, post: 1152302, member: 77335"] Şimdi bu hayvanlar hiç meraya çıkmıyor 12 ay 365 gün ahırdalar. Biz balıkesirdeyiz kendi yerimizdeyiz hayvanlar dediğim gibi 8-10 aydır bizdeler doğumlarını burda yaptılar yavrular şuan 3-4 aylık sağlık harcaması sadece hamileyken koruma aşıları ve buzağı doğduğunda yapılan klasik aşılardı onun haricinde 10 doğum oldu hiçbirinde biz dokunmadık sadece birinde yardım ettik ondada sadece 2 kişi asılıp çıkardık buzağıyı 10 tane sağlıklı buzağımız oldu ve hiç ishal olmadılar yani hiçbir sağlık harcamamız olmadı sadece klasik aşılar ( o klasik aşılarıda veteriner arkadaşım yeni çiftlik hediyesi olarak yaptı o yüzden fiyatlarını hiç bilmiyorum ama tüm hayvanlara yapılan aşılar bunlar limuzine özel değil İlk 3 sorunun cevabı olarak bunlar yeterli olmuştur umarım kardeşim şimdi rasyonu anlatıcam [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt