PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kandemir_06" data-source="post: 1152366" data-attributes="member: 77697"><p>Valla gardaşım dediklerin doğru şeyler. Sana bide şeyi sorucam ben ankara çamlıdereliyim. Yani ankaranın bolu sınirındaki ilcesi. Ne ankara kadar kirsal iklim ne karadeniz kadar yagisli iki arada bi derede biyer. Kısın -20 -30 lara kadar düşse bu mal bizi oralarda üzer mi? Şimdi süt fiyatları hala bu kadar yetistiriciyi üzecek şekilde olursa tabiki senin sistemde yapılır. Çünkü gardaşim biz müslumanız domuz yiyemiyoz o yüzden et krizimiz bitmiyecek. Avrupa domuzu alıyor domuz kanser hücresi gibi hızlıca üreyip her seyi yiyerek kolayca kesime geliyor ve et sorunu çözülüyor. Benim yapacagim isi gelecekteki piyasa belirleyecek. Yani ya süt sanayicisinin ureticiye zulmü devam edecek ya da süt uretim azlığı olacak ve fiyatlar artacak. Tahminimce üretim düşcek ve fiyatlar artcak ve simental montofon yapmak daha kârlı olucak. Ocak ayindan bu yana %18 üretim düşmüş biraz daha düşerse süt isi yapanlar paraya para demeyecek. Ama kardesim yanlis anlamadiysam siz biraz hobi olarak yapiyorsunuz sizin suan yaptiginiz limuzin isi tam size göre insallah basariniz daha cok artar ve guzel kazanclar saglarsiniz. Verdigin bilgiler icin tesekkur ederim saygilar</p><p></p><p><a href="http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954" target="_blank">TrakKulüp Mobil Uygulaması</a> kullanılarak gönderilmiştir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kandemir_06, post: 1152366, member: 77697"] Valla gardaşım dediklerin doğru şeyler. Sana bide şeyi sorucam ben ankara çamlıdereliyim. Yani ankaranın bolu sınirındaki ilcesi. Ne ankara kadar kirsal iklim ne karadeniz kadar yagisli iki arada bi derede biyer. Kısın -20 -30 lara kadar düşse bu mal bizi oralarda üzer mi? Şimdi süt fiyatları hala bu kadar yetistiriciyi üzecek şekilde olursa tabiki senin sistemde yapılır. Çünkü gardaşim biz müslumanız domuz yiyemiyoz o yüzden et krizimiz bitmiyecek. Avrupa domuzu alıyor domuz kanser hücresi gibi hızlıca üreyip her seyi yiyerek kolayca kesime geliyor ve et sorunu çözülüyor. Benim yapacagim isi gelecekteki piyasa belirleyecek. Yani ya süt sanayicisinin ureticiye zulmü devam edecek ya da süt uretim azlığı olacak ve fiyatlar artacak. Tahminimce üretim düşcek ve fiyatlar artcak ve simental montofon yapmak daha kârlı olucak. Ocak ayindan bu yana %18 üretim düşmüş biraz daha düşerse süt isi yapanlar paraya para demeyecek. Ama kardesim yanlis anlamadiysam siz biraz hobi olarak yapiyorsunuz sizin suan yaptiginiz limuzin isi tam size göre insallah basariniz daha cok artar ve guzel kazanclar saglarsiniz. Verdigin bilgiler icin tesekkur ederim saygilar [URL=http://r.tapatalk.com/byo?rid=89954]TrakKulüp Mobil Uygulaması[/URL] kullanılarak gönderilmiştir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt