PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafabalkes" data-source="post: 1152391" data-attributes="member: 77335"><p>Yani önce şunu söyliyim hobi olarak yapmıyoruz sadece ben milyoner filan olmak istemiyorum yani 100-200.000 liralık yıllık kar marjını hobi olarak niteleyemeyiz ben 23 yaşında hukuk son sınıftayım senide yaşıt sanmıştım ama daha gençsin sen 15-16 yaşlarındasın o yaşlardayken daha hırslı oluyor insan ve kendine acımıyor yani sen 1000 hayvan dediğinde benim burda kalbim sıkıştı yani o stresi insan taşıyamaz 1000 hayvanın stresini yaşamayı göze alıyorsan bana gün içinde onlarca insan geliyor çeşitli işlerden sana hayvancılıktan çok daha karlı işler tavsiye ederim 1000 hayvanın stresini yaşamayı göze alıyorsan niye hayvancılık yapasın ki zaten çok çok daha karlı başka bi iş yap yani ben hep derim harcayamayacağım parayı allah bana nasip etmesin sende daha yolun başındasın delikanlı daha küçük çaplı düşün yıpratma kendini unutma parayı kendin için kazanacaksın iklim konusuna gelirsek bu hayvanları o havada dağa salamazsın yani burda sadece üzeri kapalı bir ahırın diğer üç tarafı portatif brandalarla kapatıyoruz kışları yani o soğukta dışarı salmadık ama kapalı biryerde yani taş duvar değil öyle basit kapalı biryerde hiçbir sorun yaşanmaz </p><p>Ve tekrar söylüyorum simental çok sıkıntılı bir hayvan genetik problemlerin en yoğun görüldüğü ırk ve kombine filanda değil kombine diye bir ırkta yok aslında ama eger illede "kombine" ırk arıyorsan bunlar:</p><p>Limuzin</p><p>Şarole</p><p>Belçika Mavisi dir</p><p>Şöyle küçük bir hatırlatma da yapalım limuzin satışı filan yapmıyorum o yüzden kimseyi limuzine özendirmek gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın hatta ben limuzin diğerlerinden 1-1,5 tl daha yüksek fiyatla kasap bulabiliyor limuzin sayısı yükseldiğinde bu ortadan kalkacaktır ki bu benim zararıma olur yani sadece deneyimlerimi aktarıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafabalkes, post: 1152391, member: 77335"] Yani önce şunu söyliyim hobi olarak yapmıyoruz sadece ben milyoner filan olmak istemiyorum yani 100-200.000 liralık yıllık kar marjını hobi olarak niteleyemeyiz ben 23 yaşında hukuk son sınıftayım senide yaşıt sanmıştım ama daha gençsin sen 15-16 yaşlarındasın o yaşlardayken daha hırslı oluyor insan ve kendine acımıyor yani sen 1000 hayvan dediğinde benim burda kalbim sıkıştı yani o stresi insan taşıyamaz 1000 hayvanın stresini yaşamayı göze alıyorsan bana gün içinde onlarca insan geliyor çeşitli işlerden sana hayvancılıktan çok daha karlı işler tavsiye ederim 1000 hayvanın stresini yaşamayı göze alıyorsan niye hayvancılık yapasın ki zaten çok çok daha karlı başka bi iş yap yani ben hep derim harcayamayacağım parayı allah bana nasip etmesin sende daha yolun başındasın delikanlı daha küçük çaplı düşün yıpratma kendini unutma parayı kendin için kazanacaksın iklim konusuna gelirsek bu hayvanları o havada dağa salamazsın yani burda sadece üzeri kapalı bir ahırın diğer üç tarafı portatif brandalarla kapatıyoruz kışları yani o soğukta dışarı salmadık ama kapalı biryerde yani taş duvar değil öyle basit kapalı biryerde hiçbir sorun yaşanmaz Ve tekrar söylüyorum simental çok sıkıntılı bir hayvan genetik problemlerin en yoğun görüldüğü ırk ve kombine filanda değil kombine diye bir ırkta yok aslında ama eger illede "kombine" ırk arıyorsan bunlar: Limuzin Şarole Belçika Mavisi dir Şöyle küçük bir hatırlatma da yapalım limuzin satışı filan yapmıyorum o yüzden kimseyi limuzine özendirmek gibi bir amacım yok yanlış anlaşılmasın hatta ben limuzin diğerlerinden 1-1,5 tl daha yüksek fiyatla kasap bulabiliyor limuzin sayısı yükseldiğinde bu ortadan kalkacaktır ki bu benim zararıma olur yani sadece deneyimlerimi aktarıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt