PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafabalkes" data-source="post: 1152411" data-attributes="member: 77335"><p>Abi senin melezlemelerine ve haddim olmayarak simentallere bir yorum yapacak olursam; bu başlıkta yazdığım diğer yazılarıda okuduysan eğer simental hakkındaki düşüncelerimi anlamışsındır cidden genetik olarak büyük bir sıkıntı simental ve simentallerin satışı avusturyada ve çek cumhuriyetinde çok arttı önemüzdeki 15 yıl içinde simentali tamamen bitirmek istiyorlar çünkü dediğim gibi genetik bir kusur simental: genetik körlük, genetik sinirsel hastalıklar, genetik davranış bozuklukları( birbirini emme, uyum sağlayamama çok öabuk strese girme...) gibi birçok sorun var ve angus limuzin şarole belçika mavisi salers oprah holstein ve simental et kalitesi olarak kıyaslandığında en son sırayı simental aldı sonra yemden yararlanma kabiliyeti holsteinden sonra en düşük hayvan iştahlı olduğu için fazla kilo alıyor sadece ki bu da bir artı değil o yüzden bende avusturya ve çek cumhuriyeti tarımsal yönlemdirmeleri gibi simentali yok edilmesi gereken bir genetik olarak görüyorum hereford ve angus gibi ırklar kendi koşulları sağlandığında daha iyi ırklarözellikşe hereford saf ve muhafaza edilmiş bir genetik ben olsaydım şuan türkiyede ciddi olarak para ediyorken tüm simentallerimi elden çıkarırdım çünkü dediğim gibi bu bir balon türkiye hayvan ithal etmek zorundaydı ve türkiyeye simentalin ne kadar mükemmel(!) bir hayvan olduğu yalanı pompalandı şuan ithal ettiğimiz ülkeler simental varlığını erittiğinde bu balon patlayacak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafabalkes, post: 1152411, member: 77335"] Abi senin melezlemelerine ve haddim olmayarak simentallere bir yorum yapacak olursam; bu başlıkta yazdığım diğer yazılarıda okuduysan eğer simental hakkındaki düşüncelerimi anlamışsındır cidden genetik olarak büyük bir sıkıntı simental ve simentallerin satışı avusturyada ve çek cumhuriyetinde çok arttı önemüzdeki 15 yıl içinde simentali tamamen bitirmek istiyorlar çünkü dediğim gibi genetik bir kusur simental: genetik körlük, genetik sinirsel hastalıklar, genetik davranış bozuklukları( birbirini emme, uyum sağlayamama çok öabuk strese girme...) gibi birçok sorun var ve angus limuzin şarole belçika mavisi salers oprah holstein ve simental et kalitesi olarak kıyaslandığında en son sırayı simental aldı sonra yemden yararlanma kabiliyeti holsteinden sonra en düşük hayvan iştahlı olduğu için fazla kilo alıyor sadece ki bu da bir artı değil o yüzden bende avusturya ve çek cumhuriyeti tarımsal yönlemdirmeleri gibi simentali yok edilmesi gereken bir genetik olarak görüyorum hereford ve angus gibi ırklar kendi koşulları sağlandığında daha iyi ırklarözellikşe hereford saf ve muhafaza edilmiş bir genetik ben olsaydım şuan türkiyede ciddi olarak para ediyorken tüm simentallerimi elden çıkarırdım çünkü dediğim gibi bu bir balon türkiye hayvan ithal etmek zorundaydı ve türkiyeye simentalin ne kadar mükemmel(!) bir hayvan olduğu yalanı pompalandı şuan ithal ettiğimiz ülkeler simental varlığını erittiğinde bu balon patlayacak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt