PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="n_sayan" data-source="post: 1152504" data-attributes="member: 53734"><p>mustafa gördüğüm kadarıyla hayvanlar serbest ilk doğumda yavruyu süte alıştırma işini nasıl yapıyorsunuz</p><p>benim bildiğim kadarıyla etçil hayvanlar kendilerini kolay kolay sağdırmazlar </p><p>doğumda hayvan yaklaşmanıza izin veriyormu</p><p></p><p>sizin limuzinler alışmış olabilir ilk yavruları değil sonuçta </p><p>ama meradan gelmiş bir hayvanın kolay kolay sağdıracağını vs zannetmiyorum açıkcası </p><p></p><p>benim gözümde etçil hayvanın en zor kısmı doğum ve yavrusunu anneye ilk alıştırma evresi gibi duruyor</p><p>ağız sütünü kesinlikle içirebilmemiz lazım </p><p></p><p>birde rasyondaki saman aşırı fazla gibi gerçekten bunu tüketebiliyor mu </p><p></p><p>10 aylıktan 22 aylığa öngörümüz</p><p></p><p>2 kg saman</p><p>1 kg yonca</p><p>2 kg yonca silajı</p><p>8 kg mısır silajı </p><p>1 kg kesif yem </p><p>0,5 kg macar fiğ</p><p></p><p>bu rasyon zayıf kalır mı </p><p></p><p>besicilikte baştan sona rasyon hazırlamada sıkıntı yok ama etçil damızlık hayvan kocaman soru işareti doyurabiliriz herhalde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="n_sayan, post: 1152504, member: 53734"] mustafa gördüğüm kadarıyla hayvanlar serbest ilk doğumda yavruyu süte alıştırma işini nasıl yapıyorsunuz benim bildiğim kadarıyla etçil hayvanlar kendilerini kolay kolay sağdırmazlar doğumda hayvan yaklaşmanıza izin veriyormu sizin limuzinler alışmış olabilir ilk yavruları değil sonuçta ama meradan gelmiş bir hayvanın kolay kolay sağdıracağını vs zannetmiyorum açıkcası benim gözümde etçil hayvanın en zor kısmı doğum ve yavrusunu anneye ilk alıştırma evresi gibi duruyor ağız sütünü kesinlikle içirebilmemiz lazım birde rasyondaki saman aşırı fazla gibi gerçekten bunu tüketebiliyor mu 10 aylıktan 22 aylığa öngörümüz 2 kg saman 1 kg yonca 2 kg yonca silajı 8 kg mısır silajı 1 kg kesif yem 0,5 kg macar fiğ bu rasyon zayıf kalır mı besicilikte baştan sona rasyon hazırlamada sıkıntı yok ama etçil damızlık hayvan kocaman soru işareti doyurabiliriz herhalde [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt