PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafabalkes" data-source="post: 1152516" data-attributes="member: 77335"><p>Bakın yazdıklarımın tamamını anlayamıyorsunuz şunu tekrar hatırlatim damızlık düve yada dana filan satmıyorum, satmıyoruz yani limuzine bakış açısı umrumuzda değil ben limuzini fransada ve suudi arabistanda tanıdım fransada adamlar bu hayvanları sağıyorlardı ve bu hayvanlar ortalama 10-12 lt süt veriyordu ki laktasyonun pik yaptığı dönemde bu biraz daha artacaktır paragraf attığınız site irlanda limuzin birliğinin filan Değil bağımsız araştırmaları paylaşan bir site be süt ile ilgili bir rakam yok yani sadece low/high feed ve sonuçları var yani limuzinlerde %7,5 luk bir artış yakalanmış bu bir rakam değil ne veriyordu da bu artış oldu kaça çıktı hangi hayvana ne yem verildi bunlar meçhul ayrıca o link attığınız sitede belli günlere göre canlı ağırlıklar yada buzağı doğum ağırlığı yani ben 34 kilo doğan limuzin yada şarole hiç görmedim 40 ın altına düşen yok imkansız gibi birşey o yüzden benim verilerimle çelişen bir sitenin bir paragrafta geçilmiş baştan savma bir süt verimi konusunu ciddiye almam ilk yazımı yazdığımda Deneyimlerimi ve Tecrübelerimi paylaşacağımı zikrettik internette site site dolaşıp okuduklarımı değil öyle olsa rygrastan 20 ton silaj almayı belçi mavilerinin 12 aylıkken 1 ton geldiğini filan zannederdim bahsettiklerim tecrübe ettiklerimizdir bu hayvanlar 4000lt süt verebiliyorlar laktasyonda bu net ve kesin ama bu kaç laktasyon sürdürülebilir bilmiyorum inekler yağmadı evet ama dediğim gibi normalde 10-14 buzağı ömrü olan ineği bu süt yaşlandırır mı bilmiyorum </p><p>Tekrar dediğim gibi bunlar tecrübe ettiklerimizdir rasyonumuz yazdığım şekilde</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafabalkes, post: 1152516, member: 77335"] Bakın yazdıklarımın tamamını anlayamıyorsunuz şunu tekrar hatırlatim damızlık düve yada dana filan satmıyorum, satmıyoruz yani limuzine bakış açısı umrumuzda değil ben limuzini fransada ve suudi arabistanda tanıdım fransada adamlar bu hayvanları sağıyorlardı ve bu hayvanlar ortalama 10-12 lt süt veriyordu ki laktasyonun pik yaptığı dönemde bu biraz daha artacaktır paragraf attığınız site irlanda limuzin birliğinin filan Değil bağımsız araştırmaları paylaşan bir site be süt ile ilgili bir rakam yok yani sadece low/high feed ve sonuçları var yani limuzinlerde %7,5 luk bir artış yakalanmış bu bir rakam değil ne veriyordu da bu artış oldu kaça çıktı hangi hayvana ne yem verildi bunlar meçhul ayrıca o link attığınız sitede belli günlere göre canlı ağırlıklar yada buzağı doğum ağırlığı yani ben 34 kilo doğan limuzin yada şarole hiç görmedim 40 ın altına düşen yok imkansız gibi birşey o yüzden benim verilerimle çelişen bir sitenin bir paragrafta geçilmiş baştan savma bir süt verimi konusunu ciddiye almam ilk yazımı yazdığımda Deneyimlerimi ve Tecrübelerimi paylaşacağımı zikrettik internette site site dolaşıp okuduklarımı değil öyle olsa rygrastan 20 ton silaj almayı belçi mavilerinin 12 aylıkken 1 ton geldiğini filan zannederdim bahsettiklerim tecrübe ettiklerimizdir bu hayvanlar 4000lt süt verebiliyorlar laktasyonda bu net ve kesin ama bu kaç laktasyon sürdürülebilir bilmiyorum inekler yağmadı evet ama dediğim gibi normalde 10-14 buzağı ömrü olan ineği bu süt yaşlandırır mı bilmiyorum Tekrar dediğim gibi bunlar tecrübe ettiklerimizdir rasyonumuz yazdığım şekilde [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt