PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafabalkes" data-source="post: 1152522" data-attributes="member: 77335"><p>Abi bizim limuzinler ve benim fransa ve suud da gördüklerim öyle çok büyük çiftliklerin hayvanı değillerdi yani insanla iç içe ve merayada salmıyorlardı o yüzden insana çok çok yakın yani doğumda sağmak istediğinde filan yaklaşmak sorun değil hatta fazla insancıllar diğer ırklara göre bizim ülkede merada iç anadoluda limuzin bakanlar bile kendileri için bir miktar süt sağıyorlar ve sıkıntı yaşadıklarını hiç duymadım yani davranış problemleri hiç yok</p><p>Samanı bu kadar çok vermezsek ciddi oranda yağlanacaklardır mesela benim silajım çok düşük kalitede nişastası proteini çok düşük normal bir silaj olsa ben silajı şimdiki gibi 14 kg değil 8-10 kg verip samanı 8 den 10 kg a çıkartırım birde bu kadar çok geviş getiren hayvan inan çok sağlıklı oluyor</p><p>Senin yazdığın rasyon sanırım genç düveler için, benim şuan genç düvem yok ama arkadaşlarım genç düvelere</p><p>2 kg saman</p><p>0,5 kg soya küspesi</p><p>Sınırsız 2. Kalite kuru ot</p><p>2. Kalite kuru ot olarak aksaray bölgesinde yoncasının üzerine yağmur yağmış ve yonca yıkanmış proteini %8-10 lara filan düşmüş ve çok da uygun fiyata aldılar öyle birşey düşünebilirsin sende</p><p>Ve sana tavsiyem eğer imkanın varsa düvelere silaj vermemeye çalış</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafabalkes, post: 1152522, member: 77335"] Abi bizim limuzinler ve benim fransa ve suud da gördüklerim öyle çok büyük çiftliklerin hayvanı değillerdi yani insanla iç içe ve merayada salmıyorlardı o yüzden insana çok çok yakın yani doğumda sağmak istediğinde filan yaklaşmak sorun değil hatta fazla insancıllar diğer ırklara göre bizim ülkede merada iç anadoluda limuzin bakanlar bile kendileri için bir miktar süt sağıyorlar ve sıkıntı yaşadıklarını hiç duymadım yani davranış problemleri hiç yok Samanı bu kadar çok vermezsek ciddi oranda yağlanacaklardır mesela benim silajım çok düşük kalitede nişastası proteini çok düşük normal bir silaj olsa ben silajı şimdiki gibi 14 kg değil 8-10 kg verip samanı 8 den 10 kg a çıkartırım birde bu kadar çok geviş getiren hayvan inan çok sağlıklı oluyor Senin yazdığın rasyon sanırım genç düveler için, benim şuan genç düvem yok ama arkadaşlarım genç düvelere 2 kg saman 0,5 kg soya küspesi Sınırsız 2. Kalite kuru ot 2. Kalite kuru ot olarak aksaray bölgesinde yoncasının üzerine yağmur yağmış ve yonca yıkanmış proteini %8-10 lara filan düşmüş ve çok da uygun fiyata aldılar öyle birşey düşünebilirsin sende Ve sana tavsiyem eğer imkanın varsa düvelere silaj vermemeye çalış [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt