PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KIZILTAN" data-source="post: 1152640" data-attributes="member: 76172"><p>Gercekten anlamiyorum.</p><p></p><p>Adinizin altinda yas 21 yaziyor ama siz degilim demissiniz, ben okumayimi unuttum yoksa.</p><p></p><p>Bu yasta okul bitmis defalarca S.Arabistan, Misir, Katar ve Fransa seyahatleri. Fiyatlari bilecek ciftlikleri gezecek kadar kalmissiniz, bu arada okudugunuz tek bir kitap ve ya makale veremediniz su sut hakkinda.</p><p></p><p>20 litre yaziyorsunuz, 8-10 litre yaziyorsunuz, butik ciftlik olur 5-6 litre diyorsunuz sonra yillik 12.000 para birakir sutten hatta yemi disaridan alinsa diyorsunuz, hangisi dogru. Bu konunuz Feyz ile alakasi yok ayrica</p><p></p><p>Link verdigim uluslaraarsi limuzin yetistiricileri birligi. Gonderdigim paragraf acik diyor ki LIMUZIN RASYONUNU DEGISTIREREK SUT VERIMI ARTMAZ . Siz diyorsunuz ki artar, ispatla arkadas, link ver, sahit goster.</p><p></p><p>Ben anlamayan birisiyim diyelim, LIMUZINDEN YILLIK 4.000 LTRE SUT ALINIR YAZAN TEK BIR KITAP VE YA MAKALE YA KOPYASINI YAPISTIRSANIZ YA LINK VERSENIZ OLMAZ MI ? </p><p></p><p>Ilk yazdiklarinizda resmen simmental ile limuzin karsilatirip neredeyse ayni sutu veriyor demeye getiriyorsunuz sonra laf donuyor.</p><p></p><p>Soyledikleriniz dogru degil, DOGRUYSA BIR TANE LINK VERIN VE YA KITAPSA KOPYALAYIP YAPISTIRIN KI ORADA LIMUZIN YILLIK 4000 LITRE SUT VERIR 12.000 TL SUT SATAR DESIN.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KIZILTAN, post: 1152640, member: 76172"] Gercekten anlamiyorum. Adinizin altinda yas 21 yaziyor ama siz degilim demissiniz, ben okumayimi unuttum yoksa. Bu yasta okul bitmis defalarca S.Arabistan, Misir, Katar ve Fransa seyahatleri. Fiyatlari bilecek ciftlikleri gezecek kadar kalmissiniz, bu arada okudugunuz tek bir kitap ve ya makale veremediniz su sut hakkinda. 20 litre yaziyorsunuz, 8-10 litre yaziyorsunuz, butik ciftlik olur 5-6 litre diyorsunuz sonra yillik 12.000 para birakir sutten hatta yemi disaridan alinsa diyorsunuz, hangisi dogru. Bu konunuz Feyz ile alakasi yok ayrica Link verdigim uluslaraarsi limuzin yetistiricileri birligi. Gonderdigim paragraf acik diyor ki LIMUZIN RASYONUNU DEGISTIREREK SUT VERIMI ARTMAZ . Siz diyorsunuz ki artar, ispatla arkadas, link ver, sahit goster. Ben anlamayan birisiyim diyelim, LIMUZINDEN YILLIK 4.000 LTRE SUT ALINIR YAZAN TEK BIR KITAP VE YA MAKALE YA KOPYASINI YAPISTIRSANIZ YA LINK VERSENIZ OLMAZ MI ? Ilk yazdiklarinizda resmen simmental ile limuzin karsilatirip neredeyse ayni sutu veriyor demeye getiriyorsunuz sonra laf donuyor. Soyledikleriniz dogru degil, DOGRUYSA BIR TANE LINK VERIN VE YA KITAPSA KOPYALAYIP YAPISTIRIN KI ORADA LIMUZIN YILLIK 4000 LITRE SUT VERIR 12.000 TL SUT SATAR DESIN. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt