PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KIZILTAN" data-source="post: 1152842" data-attributes="member: 76172"><p>Kandemir yazinca polemik deniyor ama ne yapayim. Hayvani meraya goturup sonra sutunden sagip para kazanmaya calismak ne kadar mantikli, bu israr nedir anlamiyorum. Istersen sag sat cok kazn ama ben sagilabilir diyeni gormedim.</p><p></p><p>Bu et irklarini ahirda bakarken kapali ahir egil acik ve ya yari acik sistem. Duve ve buzagi cifti icin 100 m2 acik alan birakip yapiyorlar. Yakinda ki yerlerinden taze ot getirip dokuyorlar, taze yoksa kuru ot, zaten epeyce saman veriliyor, hayvan biraz dolasabiliyor. </p><p></p><p>Bu taze ot verme icin resim koyayim yoksa hemen olmaz deniverir.</p><p>[ATTACH]20837[/ATTACH]</p><p></p><p>Bu da taze ot toplama sistemi araci</p><p></p><p>[ATTACH]20838[/ATTACH]</p><p></p><p>Otu toplayip getirip padokta dolasabilen hayvana veriyorlar. Orada sadece buzaginin girebilecegi sekilde yapilmis yerde yem var ki onlar yeme alisabilsin, o yemi anneye vermiyor ki fazla yag baglayip sismanlamasin.</p><p></p><p>Ust resimdeki vagonu kullanarak ipi cozulmus saman balyasi ile istenildiginde misir silaji falan da verilebiliyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KIZILTAN, post: 1152842, member: 76172"] Kandemir yazinca polemik deniyor ama ne yapayim. Hayvani meraya goturup sonra sutunden sagip para kazanmaya calismak ne kadar mantikli, bu israr nedir anlamiyorum. Istersen sag sat cok kazn ama ben sagilabilir diyeni gormedim. Bu et irklarini ahirda bakarken kapali ahir egil acik ve ya yari acik sistem. Duve ve buzagi cifti icin 100 m2 acik alan birakip yapiyorlar. Yakinda ki yerlerinden taze ot getirip dokuyorlar, taze yoksa kuru ot, zaten epeyce saman veriliyor, hayvan biraz dolasabiliyor. Bu taze ot verme icin resim koyayim yoksa hemen olmaz deniverir. [ATTACH=CONFIG]20837._xfImport[/ATTACH] Bu da taze ot toplama sistemi araci [ATTACH=CONFIG]20838._xfImport[/ATTACH] Otu toplayip getirip padokta dolasabilen hayvana veriyorlar. Orada sadece buzaginin girebilecegi sekilde yapilmis yerde yem var ki onlar yeme alisabilsin, o yemi anneye vermiyor ki fazla yag baglayip sismanlamasin. Ust resimdeki vagonu kullanarak ipi cozulmus saman balyasi ile istenildiginde misir silaji falan da verilebiliyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt