PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ermns" data-source="post: 1183510" data-attributes="member: 75522"><p>Otlatma yapmiyorum kuru ot ve silaj karisimi olarak besleme , tesis olarak her padok 120 metrekare besi padogunun aynisi ustu komple sac kapli yanlar acik , icinde max 9-10disi kalacak planda o . Her padogun gezinti alani 400 metrekare civari toprak zemin . Padoklarin icinde 2 ser tane 30 ar metrekare dogumhane , dogum olmadigi zamanlar kapilar acilip padoga dahil oluyor bolmeler. Oyle projeli bir sistem degil , kendimiz yaptirdik dami ama kullanisli. Tum melezlerin disilsrini damizlik birakmayi dusunuyorum . Ama mesela tipine gore tohumlamayi dusunuyorm . Bazilarina sarole bazilarina angus tohumu . Annelerin sutleri ilk 3 ay ziyadesiyle yetiyor. Ben cok ufaktan yem vermeyi denedim ishale dondu biraktim , sadece ilk 4 ay kuru arpa otu , cok az fig , serbest sut.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ermns, post: 1183510, member: 75522"] Otlatma yapmiyorum kuru ot ve silaj karisimi olarak besleme , tesis olarak her padok 120 metrekare besi padogunun aynisi ustu komple sac kapli yanlar acik , icinde max 9-10disi kalacak planda o . Her padogun gezinti alani 400 metrekare civari toprak zemin . Padoklarin icinde 2 ser tane 30 ar metrekare dogumhane , dogum olmadigi zamanlar kapilar acilip padoga dahil oluyor bolmeler. Oyle projeli bir sistem degil , kendimiz yaptirdik dami ama kullanisli. Tum melezlerin disilsrini damizlik birakmayi dusunuyorum . Ama mesela tipine gore tohumlamayi dusunuyorm . Bazilarina sarole bazilarina angus tohumu . Annelerin sutleri ilk 3 ay ziyadesiyle yetiyor. Ben cok ufaktan yem vermeyi denedim ishale dondu biraktim , sadece ilk 4 ay kuru arpa otu , cok az fig , serbest sut. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
Arkadaşlar ilgi duyan olursa limuzin damızlık inek beslemeyle ilgili ayrıntılar vereb
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt