PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Arkadaslar kafam karıştı yardımcı olabilirmisiniz...?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="geche1965" data-source="post: 460346" data-attributes="member: 11601"><p><strong>Ynt: Arkadaslar kafam karıştı yardımcı olabilirmisiniz...?</strong></p><p></p><p>bügün sipariş ettiğim td 90 d geldi almadan önce john dree bayisine gittim ve bir kez daha incelme fırsatım oldu. kabinine adeta aşık oldum başka hiç bir şeyini pek meraklı bakmadım kullanıcılarına sordum konfor 10 sürüş 10 ama çekisine pek beğenmeyenler çıkmış bir de kolları kaldırma bu forumdaki arkadaslarımızın başına da gelmiş onların başına da gelmiş basınç ayarı yapılsa bile çok 1.5 ton dan sonra tıkatmalar oluyormus birde servis sıkıntısı çekmişler biri nh dönmüş r serisi nin fiyatı sordum tam şekilde bilmiyorlar ama bundan baha pahalı dedi bende sormadım sonra hemen arkasındaki nh bayisine gittim motor a bindim sürdüm rahat gibi ama dar gibi geldi yanınazı biri çif filan sürerken hiç rahat edemez hostes koltuğu olmadığı gibi duracak yer de hemen hemen yok daha sonra kullandığım pulluk ünlü 14' 3+1 dönerli pulluk 85 çekmez diye +1 ni almamıştım ama rahat çekiyor bu da herahlde 4 lüyü çeker 3 lüsü yaklasık 1100 kg 4 lüsü herhalde 1500 olur gibime geldi kaldırmalarda sorun olduğu için konforu bir kenara atıp aslında konfor dan bahsettiğim hostes koltuğu ve power shutle vazgeçip td 90 d aldım resim çekemedim çektiğim zaman atacam...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="geche1965, post: 460346, member: 11601"] [b]Ynt: Arkadaslar kafam karıştı yardımcı olabilirmisiniz...?[/b] bügün sipariş ettiğim td 90 d geldi almadan önce john dree bayisine gittim ve bir kez daha incelme fırsatım oldu. kabinine adeta aşık oldum başka hiç bir şeyini pek meraklı bakmadım kullanıcılarına sordum konfor 10 sürüş 10 ama çekisine pek beğenmeyenler çıkmış bir de kolları kaldırma bu forumdaki arkadaslarımızın başına da gelmiş onların başına da gelmiş basınç ayarı yapılsa bile çok 1.5 ton dan sonra tıkatmalar oluyormus birde servis sıkıntısı çekmişler biri nh dönmüş r serisi nin fiyatı sordum tam şekilde bilmiyorlar ama bundan baha pahalı dedi bende sormadım sonra hemen arkasındaki nh bayisine gittim motor a bindim sürdüm rahat gibi ama dar gibi geldi yanınazı biri çif filan sürerken hiç rahat edemez hostes koltuğu olmadığı gibi duracak yer de hemen hemen yok daha sonra kullandığım pulluk ünlü 14' 3+1 dönerli pulluk 85 çekmez diye +1 ni almamıştım ama rahat çekiyor bu da herahlde 4 lüyü çeker 3 lüsü yaklasık 1100 kg 4 lüsü herhalde 1500 olur gibime geldi kaldırmalarda sorun olduğu için konforu bir kenara atıp aslında konfor dan bahsettiğim hostes koltuğu ve power shutle vazgeçip td 90 d aldım resim çekemedim çektiğim zaman atacam... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Arkadaslar kafam karıştı yardımcı olabilirmisiniz...?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt