PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKEZ BU HABERE BAKSIN!...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafatok17" data-source="post: 186688" data-attributes="member: 4700"><p><strong>Ynt: ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKEZ BU HABERE BAKSIN!...</strong></p><p></p><p>türk çiftçisinin kaderi bu ne yazık tüccar öyle şerefsiz ki anlatamam bakın seneye daha kötü olacak şimdibuğdaylar ekilsin ondan sonra kışın adam gönderip işte hangi tohumdan ektiniz örnek veriyorum sekreterya fazla ekilmitir sorsrlar çifçiye ondan sonra hasat zamanı geldimi aaaa keşke experya olsaydı experya daha pahalı diyorlar şerefsizler bizim burada deniz taşımacılığında mazot üç te bir fiyata verlirken çiftçiye kol gibi veryorlar adamlar günde 100 tl lik mazotla 5000 tl kazanıyorlar çifçi bir yıl bekliyor kazanacak diye oda tutarsa ben 200 dönüm yer işliyorum üstelik peşin çalışıyorum bana kalan kol saati neyse arkadaşlar varmısınız tarım bakanlığına yazalım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafatok17, post: 186688, member: 4700"] [b]Ynt: ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKEZ BU HABERE BAKSIN!...[/b] türk çiftçisinin kaderi bu ne yazık tüccar öyle şerefsiz ki anlatamam bakın seneye daha kötü olacak şimdibuğdaylar ekilsin ondan sonra kışın adam gönderip işte hangi tohumdan ektiniz örnek veriyorum sekreterya fazla ekilmitir sorsrlar çifçiye ondan sonra hasat zamanı geldimi aaaa keşke experya olsaydı experya daha pahalı diyorlar şerefsizler bizim burada deniz taşımacılığında mazot üç te bir fiyata verlirken çiftçiye kol gibi veryorlar adamlar günde 100 tl lik mazotla 5000 tl kazanıyorlar çifçi bir yıl bekliyor kazanacak diye oda tutarsa ben 200 dönüm yer işliyorum üstelik peşin çalışıyorum bana kalan kol saati neyse arkadaşlar varmısınız tarım bakanlığına yazalım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
ARKADAŞLAR LÜTFEN HERKEZ BU HABERE BAKSIN!...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt