PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Arkadaşlar, nohut hasatı için en randımanlı gezer patoz sizce hangisidir?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şerefli1" data-source="post: 743491" data-attributes="member: 28829"><p><strong>Ynt: Arkadaşlar, nohut hasatı için en randımanlı gezer patoz sizce hangisidir?</strong></p><p></p><p>günümüzde biçerdöverlerin hasat edemeyeceği ürün hiç kalmamış gibi...</p><p>ama konya yapımı makinların videolarına aldanmamk gerekir pek randıman alınmıyor buğday arpa gibi ürünler haricinde</p><p></p><p>tarlada hiç taş olmayacak çok uygun olacak tarla zemini silindir çekilmiş gibi olacak ürün tam hasada hazır olacak yarısı az sararmış olsa yine randıman alınmaz yarısı kurusa yarısı sararmış olsa saramışları beklesen diğer kurular elden çıkacak duruma geliyor gibi etkenler var...</p><p>bir işin başına geçmeden ne gibi sorunlar ile karşılaşacağını az çok bilir insan ama başına geçince öyle sorunlar çıkıyorki insan başını iki elinin arasına alıyor ben ne hatalar yaptım diyor sonra ..</p><p>dikkatli olmak lazım illaki yapcaksan gidip ya bir yapandan görecen yada çok para harcamadan yapacan bu işi ok-*-s</p><p></p><p>aman diyorum paraanızı boşa harcamayın ok-*-s dikkatli olun sorarsanız onların malkinası gibi makina yok başına geçte gör derim bişe demem uyrra*-*-</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şerefli1, post: 743491, member: 28829"] [b]Ynt: Arkadaşlar, nohut hasatı için en randımanlı gezer patoz sizce hangisidir?[/b] günümüzde biçerdöverlerin hasat edemeyeceği ürün hiç kalmamış gibi... ama konya yapımı makinların videolarına aldanmamk gerekir pek randıman alınmıyor buğday arpa gibi ürünler haricinde tarlada hiç taş olmayacak çok uygun olacak tarla zemini silindir çekilmiş gibi olacak ürün tam hasada hazır olacak yarısı az sararmış olsa yine randıman alınmaz yarısı kurusa yarısı sararmış olsa saramışları beklesen diğer kurular elden çıkacak duruma geliyor gibi etkenler var... bir işin başına geçmeden ne gibi sorunlar ile karşılaşacağını az çok bilir insan ama başına geçince öyle sorunlar çıkıyorki insan başını iki elinin arasına alıyor ben ne hatalar yaptım diyor sonra .. dikkatli olmak lazım illaki yapcaksan gidip ya bir yapandan görecen yada çok para harcamadan yapacan bu işi ok-*-s aman diyorum paraanızı boşa harcamayın ok-*-s dikkatli olun sorarsanız onların malkinası gibi makina yok başına geçte gör derim bişe demem uyrra*-*- [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Arkadaşlar, nohut hasatı için en randımanlı gezer patoz sizce hangisidir?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt