PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
Arkadaşlar Ot silajı makinası tamburla biçilmiş malzemeyi yerden alır mı. Yardımcı ol
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1188417" data-attributes="member: 25443"><p>Ben uzun süredir ot silaj yapmiyorum kurutup balya yapıyorum </p><p>Ama ot silaj cok iyi her yonden </p><p>Fazla soldurmadan yapnak ezerken kolaylik daha guzel olur her yonden </p><p>Ama ot silaji misira benzemez daha cabuk bozulur </p><p>Simdi silaj katkilari var kullanirsan guzel ezip sikistirip örtüyu kalin ortersen birde öbeği dar yuksek yapar sin açınca örtüyu hava alan yer hemen yedirilsin bu önemli genis olursa öbek acilan yer yedirimez bozulur</p><p>Rrygras kuvvetli ot kurutmak sıkıntı silaj guzel olur</p><p>Birde silaj yaparken obek acik beklemeyecek ezilen yer hemen ortulecek hic sorun olmaz bunlari yaparsan mis gibi yem olur</p><p>Ama silaj yaparken obek acik beklerse sıkıntı</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1188417, member: 25443"] Ben uzun süredir ot silaj yapmiyorum kurutup balya yapıyorum Ama ot silaj cok iyi her yonden Fazla soldurmadan yapnak ezerken kolaylik daha guzel olur her yonden Ama ot silaji misira benzemez daha cabuk bozulur Simdi silaj katkilari var kullanirsan guzel ezip sikistirip örtüyu kalin ortersen birde öbeği dar yuksek yapar sin açınca örtüyu hava alan yer hemen yedirilsin bu önemli genis olursa öbek acilan yer yedirimez bozulur Rrygras kuvvetli ot kurutmak sıkıntı silaj guzel olur Birde silaj yaparken obek acik beklemeyecek ezilen yer hemen ortulecek hic sorun olmaz bunlari yaparsan mis gibi yem olur Ama silaj yaparken obek acik beklerse sıkıntı [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçilikle İlgili Firmalar
Arkadaşlar Ot silajı makinası tamburla biçilmiş malzemeyi yerden alır mı. Yardımcı ol
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt