PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ARKADAŞLAR PANCAR EKENLER DEKARA KAÇ TON ALIYORSUNUZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="tura30" data-source="post: 212768" data-attributes="member: 14208"><p><strong>Ynt: ARKADAŞLAR PANCAR EKENLER DEKARA KAÇ TON ALIYORSUNUZ</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bende agila ekdim dekardan 9 aldım daha öncede ekmişdim daha önce 10 dekar ekmiştim dekarda15 e yaklaşmışt bu sene dekardan 9 aldım.bu sene 107 dekar ekmıştım şunuda unutmamak lazım. iyi bir verim almak için toprak kaltesi ve iyi bir bakım.en az seyrekli 20cm olcak zamanında suyu verilmeli.içindede yabancı ot bulunmamalı.</p><p> 40 kg pancarın verdi güpre</p><p> 15kg çapada sülfat</p><p> 15kg ikinci çapada sülfat </p><p> 20kg sulamadan birgün önce üre</p><p> içinde birtane yabancı ot kalmıyacak şekilde her sulamadan sonra çekdim.</p><p> bu sene az almamın sebebi ise seyrek olmadından ve zamanında sulayamadım </p><p> NEVŞEHİR -KOZAKLI-KANLICA KSB</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tura30, post: 212768, member: 14208"] [b]Ynt: ARKADAŞLAR PANCAR EKENLER DEKARA KAÇ TON ALIYORSUNUZ[/b] arkadaşlar bende agila ekdim dekardan 9 aldım daha öncede ekmişdim daha önce 10 dekar ekmiştim dekarda15 e yaklaşmışt bu sene dekardan 9 aldım.bu sene 107 dekar ekmıştım şunuda unutmamak lazım. iyi bir verim almak için toprak kaltesi ve iyi bir bakım.en az seyrekli 20cm olcak zamanında suyu verilmeli.içindede yabancı ot bulunmamalı. 40 kg pancarın verdi güpre 15kg çapada sülfat 15kg ikinci çapada sülfat 20kg sulamadan birgün önce üre içinde birtane yabancı ot kalmıyacak şekilde her sulamadan sonra çekdim. bu sene az almamın sebebi ise seyrek olmadından ve zamanında sulayamadım NEVŞEHİR -KOZAKLI-KANLICA KSB [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ARKADAŞLAR PANCAR EKENLER DEKARA KAÇ TON ALIYORSUNUZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt