PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Arkadaşlar reva yem kullanan varmı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Muhammet_68" data-source="post: 986385" data-attributes="member: 59825"><p><strong>Ynt: Arkadaşlar reva yem kullanan varmı?</strong></p><p></p><p>Daha Önce Bizim Burada kullanan arkadaşlar vardı bir süre kullandılar pek randıman alamadılar bizde kullanıcaktık ama waz gectik yem konusunda Şu Anda Abalıoglu İle Calışıyoruz fiyatıda gayet uygun besi 44.5 süt 48 buza 50 liradan alıyoruz siparişi verdigimiz anda 1 gün önceden yemler taze cuvallara konulup gönderiyorlar gercekten biz memnunuz döl tutmada hic bir sıkıntıda yaşamadık beside istedigimiz randımanıda aldık buza yemlerini yeni kullanmaya başladım şu anda oda güzel ..Yani Sana da tavsiye edebilirim ama revaya pek sıcak bakmıyorum nede olsa abalıoglu bu işte gercekten tecrubeli :</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Muhammet_68, post: 986385, member: 59825"] [b]Ynt: Arkadaşlar reva yem kullanan varmı?[/b] Daha Önce Bizim Burada kullanan arkadaşlar vardı bir süre kullandılar pek randıman alamadılar bizde kullanıcaktık ama waz gectik yem konusunda Şu Anda Abalıoglu İle Calışıyoruz fiyatıda gayet uygun besi 44.5 süt 48 buza 50 liradan alıyoruz siparişi verdigimiz anda 1 gün önceden yemler taze cuvallara konulup gönderiyorlar gercekten biz memnunuz döl tutmada hic bir sıkıntıda yaşamadık beside istedigimiz randımanıda aldık buza yemlerini yeni kullanmaya başladım şu anda oda güzel ..Yani Sana da tavsiye edebilirim ama revaya pek sıcak bakmıyorum nede olsa abalıoglu bu işte gercekten tecrubeli : [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Arkadaşlar reva yem kullanan varmı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt