PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Arkadaşlar Sitemizde Kim Hangi Marka ve Model Slaj Makinası Kullanmakta ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="abdil" data-source="post: 863887" data-attributes="member: 42399"><p><strong>Ynt: ARKADAŞLAR KİM HANGİ MARKA VE HANGİ MODEL SLAJ MAKİNASI KULLANMAKTA.</strong></p><p></p><p>15 yıldır bu işin içindeyiz babamdan bana kaldı 5 sene styer 80 73 biçtik 8 sene 285s ile 2 senede td85d ilebiçim yapıyoruz ben 14 yaşımdan beri makinenin üstündeyim çelmak kullanmaktayız bu motorların hepsini eskiten de çelmak tabi ilk başladıgımızda balıkesrden bi makine gelmiş çok agırızalıymış neyse td85d ile 750 devirde biçim yapıyoruz makinelerin üzerinde en az 540 la biçim yapın denildigini biliyorum aşasında zaten randımanlı olmuyor 750 de makina biraz daha rahat öndeki çekenler 540 da çok zorlanıyor traktörün hızına yetişemiyo ve sürekli emniyet pimini kesiyo artık orayaı oksijen kaynagıyla kaynak yaptık 750 bagladık hem üfürmede hemde yakıtta normalde 540 takınca 2 nin 2siyle ama 750 takınca ben istersem 2nin 3 dede biçim yapıyo ve zorlanmıyo ozaman da yanımda gidemiyolar mecbur 2nin2 siyle gitmek zorunda kalıyorum ben 750 ile biçim daha rahat amaa makineyi sürekli yaglamak lazım çok fazla çalışıyo şaftları öglen tekrar yaglıyorum 2 senedirde hiç bi sorun yaşamadım saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="abdil, post: 863887, member: 42399"] [b]Ynt: ARKADAŞLAR KİM HANGİ MARKA VE HANGİ MODEL SLAJ MAKİNASI KULLANMAKTA.[/b] 15 yıldır bu işin içindeyiz babamdan bana kaldı 5 sene styer 80 73 biçtik 8 sene 285s ile 2 senede td85d ilebiçim yapıyoruz ben 14 yaşımdan beri makinenin üstündeyim çelmak kullanmaktayız bu motorların hepsini eskiten de çelmak tabi ilk başladıgımızda balıkesrden bi makine gelmiş çok agırızalıymış neyse td85d ile 750 devirde biçim yapıyoruz makinelerin üzerinde en az 540 la biçim yapın denildigini biliyorum aşasında zaten randımanlı olmuyor 750 de makina biraz daha rahat öndeki çekenler 540 da çok zorlanıyor traktörün hızına yetişemiyo ve sürekli emniyet pimini kesiyo artık orayaı oksijen kaynagıyla kaynak yaptık 750 bagladık hem üfürmede hemde yakıtta normalde 540 takınca 2 nin 2siyle ama 750 takınca ben istersem 2nin 3 dede biçim yapıyo ve zorlanmıyo ozaman da yanımda gidemiyolar mecbur 2nin2 siyle gitmek zorunda kalıyorum ben 750 ile biçim daha rahat amaa makineyi sürekli yaglamak lazım çok fazla çalışıyo şaftları öglen tekrar yaglıyorum 2 senedirde hiç bi sorun yaşamadım saygılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Arkadaşlar Sitemizde Kim Hangi Marka ve Model Slaj Makinası Kullanmakta ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt