PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
ARKADAŞLAR SIZCE EURO DİZELİN MADDİ ZARARLARI NEDİR???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 332267" data-attributes="member: 16973"><p>Bence euro dizel cıkınca yakıt artısıyla zaten bellı bır maddı kulfet bındı ayrıca sımdıye kadar kullandıgımız motorların pıyasasınıda oldurecegını dusunuyorum ornegın sıteye bakıyorum hala ulkemızde bınlerce 1970-1985 model bırcok marka traktor var bunların hıc bırısı euro dızelle calısmıyordu sımdı dogal olarak yakıtı artacak ve cebe gırecek gırmesın dıye ya vatandas satacak yada turbo vs taktıracak ki kac tanesıne takılır oda ayrı bır muamma hep massaf hep masraf ne olcak bu işin sonu bu eskı traktorlerinakibeti ne olur sizce ornegın benım motorum da euro dızele uyumlu degıl ama ben motorumdan vaz gecmem yenı motorların her tarafı elektronık plastık sankı oyuncak gıbı ve yedek parcaları cok pahalı bana uste para verseler kapımda zor duruturum ama kendı motorum oylemi bır kez bakım yap en az bır yıl sorunsuz bın ne yapalım sımdı euro dızelden zarar gormemek ıcın motorumu degıstırelım 5-8 bın tl masraf edıp uygun halemı getırelım bıde gecenlerde bır arkadas 95 model motorunu satmaya gıtmıstı onceden galerıcı 28 bın tl vermıs bu euro dızel olayından sonra arkadas takasa gırdı motoru 23 bın saymıslar yanı pıyasada dusus varmıs artık eskıye ragbet yok demıs galerıcı.....</p><p>SIZLER NE DUSUNUYORSUNUZ BU KONUDA...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 332267, member: 16973"] Bence euro dizel cıkınca yakıt artısıyla zaten bellı bır maddı kulfet bındı ayrıca sımdıye kadar kullandıgımız motorların pıyasasınıda oldurecegını dusunuyorum ornegın sıteye bakıyorum hala ulkemızde bınlerce 1970-1985 model bırcok marka traktor var bunların hıc bırısı euro dızelle calısmıyordu sımdı dogal olarak yakıtı artacak ve cebe gırecek gırmesın dıye ya vatandas satacak yada turbo vs taktıracak ki kac tanesıne takılır oda ayrı bır muamma hep massaf hep masraf ne olcak bu işin sonu bu eskı traktorlerinakibeti ne olur sizce ornegın benım motorum da euro dızele uyumlu degıl ama ben motorumdan vaz gecmem yenı motorların her tarafı elektronık plastık sankı oyuncak gıbı ve yedek parcaları cok pahalı bana uste para verseler kapımda zor duruturum ama kendı motorum oylemi bır kez bakım yap en az bır yıl sorunsuz bın ne yapalım sımdı euro dızelden zarar gormemek ıcın motorumu degıstırelım 5-8 bın tl masraf edıp uygun halemı getırelım bıde gecenlerde bır arkadas 95 model motorunu satmaya gıtmıstı onceden galerıcı 28 bın tl vermıs bu euro dızel olayından sonra arkadas takasa gırdı motoru 23 bın saymıslar yanı pıyasada dusus varmıs artık eskıye ragbet yok demıs galerıcı..... SIZLER NE DUSUNUYORSUNUZ BU KONUDA... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Alıntılar)
ARKADAŞLAR SIZCE EURO DİZELİN MADDİ ZARARLARI NEDİR???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt