PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arkadaşlar sorunum var.EVİME İCRA GELİYOR.acil yardım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 569690" data-attributes="member: 20378"><p><strong>Ynt: Arkadaşlar sorunum var.EVİME İCRA GELİYOR.acil yardım.</strong></p><p></p><p>öncelikle geçmiş olsun, miktar bana göre fazla değil ama herkese göre değişir, bu yüzden öde çünkü yarın bir işyapacak olursun karşına çıkar, ihtiyacın olur kredi çekemezsin bu paralara sicilini çizdirmeye gelmez. En kolay haciz kefile konur çünkü imzalamış olduğun sözleşme en az sekiz sayfa ve ne yazdığını anlmak için icra avukatlarının piri olman gerekiyor. <span style="color: purple">BANA GÖRE BU İŞTE EN BÜYÜK SUÇLU BANKALAR VE KOOPERATİFLER, ÇÜNKÜ KÖYDE BAKKALIN VERESİYE SİGARA VERMEDİĞİ ADAMA, MİLYARLARCA LİRALİK KREDİ KARTI VE KREDİ DAĞITTILAR,OLAN YİNE O ADAMIN YAKIN ÇEVRESİNE OLDU. BU DURUMU GÖRMEZDEN GELEN HÜKÜMETTE EN AZ BANKALAR KADAR SUÇLU</span>. 2007 yılında 5000 liraya kefil oldum 5500 lira olarak geri ödedim. Bir kere bile adamın kapısına gidip sormadım. Kefilliği kısaca şöyle açıklayabiliriz. Oğlunun kolunda tutarsın köyün bakkalına gidersin bakkala dersin benim oğlan ne isterse ver, sonra hesaplaşırız. kefillikte aynen bu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 569690, member: 20378"] [b]Ynt: Arkadaşlar sorunum var.EVİME İCRA GELİYOR.acil yardım.[/b] öncelikle geçmiş olsun, miktar bana göre fazla değil ama herkese göre değişir, bu yüzden öde çünkü yarın bir işyapacak olursun karşına çıkar, ihtiyacın olur kredi çekemezsin bu paralara sicilini çizdirmeye gelmez. En kolay haciz kefile konur çünkü imzalamış olduğun sözleşme en az sekiz sayfa ve ne yazdığını anlmak için icra avukatlarının piri olman gerekiyor. [color=purple]BANA GÖRE BU İŞTE EN BÜYÜK SUÇLU BANKALAR VE KOOPERATİFLER, ÇÜNKÜ KÖYDE BAKKALIN VERESİYE SİGARA VERMEDİĞİ ADAMA, MİLYARLARCA LİRALİK KREDİ KARTI VE KREDİ DAĞITTILAR,OLAN YİNE O ADAMIN YAKIN ÇEVRESİNE OLDU. BU DURUMU GÖRMEZDEN GELEN HÜKÜMETTE EN AZ BANKALAR KADAR SUÇLU[/color]. 2007 yılında 5000 liraya kefil oldum 5500 lira olarak geri ödedim. Bir kere bile adamın kapısına gidip sormadım. Kefilliği kısaca şöyle açıklayabiliriz. Oğlunun kolunda tutarsın köyün bakkalına gidersin bakkala dersin benim oğlan ne isterse ver, sonra hesaplaşırız. kefillikte aynen bu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arkadaşlar sorunum var.EVİME İCRA GELİYOR.acil yardım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt