PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Arkadaşlar süt hayvancılığına yatırım yapmak için geçmi kaldim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yunus sarı" data-source="post: 1307782" data-attributes="member: 85293"><p>Herkes kendi fikrini söylemiş hepside değerli düşünceler. Bende fikrimi paylaşmak isterim. Köyünüzün merkeze yakın oldugunu var sayıyorum</p><p></p><p>Ben olsam ilk 10 hayvanla başlarım. 10 hayvana kaba yem olarak 25-30 dönüm tarla yeterli olacaktır geriye kalan tarlanı ek biç sat ve bu işi tek başına veya ailenle yapabilirsin. 10 hayvanın sütünü işleyip peynir olarakta satabilirsin parekende de. </p><p></p><p>Biliyorum sen 100 baştan başlayıp 600 başa kadar olan bir yatırımdan bahsediyorsun ama işin içine girip görmeden çok büyük yatırım yapmanı tavsiye etmem. </p><p></p><p></p><p>Neden 10 hayvan diye soracak olursan bir başla kendini tart 1-2 yıl sına kendini 10 hayvanın doğumundan tekrar tohumlanmasına, aşıların yapılması hastalıklara karşı alabileceğin önlemler den tut buzagının yetiştirilmesine kadar olan süreci 10 hayvanla yaşaman lazım sonrasında büyük yatırım yaparsın. Emek verip hakkıyla çalıştığın her işten para kazanabilirsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yunus sarı, post: 1307782, member: 85293"] Herkes kendi fikrini söylemiş hepside değerli düşünceler. Bende fikrimi paylaşmak isterim. Köyünüzün merkeze yakın oldugunu var sayıyorum Ben olsam ilk 10 hayvanla başlarım. 10 hayvana kaba yem olarak 25-30 dönüm tarla yeterli olacaktır geriye kalan tarlanı ek biç sat ve bu işi tek başına veya ailenle yapabilirsin. 10 hayvanın sütünü işleyip peynir olarakta satabilirsin parekende de. Biliyorum sen 100 baştan başlayıp 600 başa kadar olan bir yatırımdan bahsediyorsun ama işin içine girip görmeden çok büyük yatırım yapmanı tavsiye etmem. Neden 10 hayvan diye soracak olursan bir başla kendini tart 1-2 yıl sına kendini 10 hayvanın doğumundan tekrar tohumlanmasına, aşıların yapılması hastalıklara karşı alabileceğin önlemler den tut buzagının yetiştirilmesine kadar olan süreci 10 hayvanla yaşaman lazım sonrasında büyük yatırım yaparsın. Emek verip hakkıyla çalıştığın her işten para kazanabilirsin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Arkadaşlar süt hayvancılığına yatırım yapmak için geçmi kaldim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt