PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
Arkadaşlar Tafsiyelerinize İhtiyacım Var Yardımcı Olursanız Teşekkür ederim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="phantomerkunt" data-source="post: 631344" data-attributes="member: 220"><p><strong>Ynt: Arkadaşlar Tafsiyelerinize İhtiyacım Var Yardımcı Olursanız Teşekkür ederim</strong></p><p></p><p>bizde 2005 de 2005 megane vardı şimdi de 2009 megane var çok güzel araçtır tavsiye ederim bizimki benzinli çok yakıyor tüm benzinliler gibi.ama konforu yerinde performansı sağlam. fakat şu sıralar ben artık benzinli alınmaması gerektiğini düşünüyorum. bizde bir de dizel 2012 clio grandtour var meganenin yarısını yakıyor konforu da yeterli düzeyde performansı gerçekten harika. ama bir megane değil meganenın virajlarda verdiği güveni veremiyor ama rampada meganedan bile ciğerli. megane sınıfında çok iyi bir arabadır. fakat dizel b sınıfı araçlar yakıt konusunda en ideal araçlar hel bu clio grandtourlar bir harika inşallah martta yenisi çıkarsa gelecek seneye clio 4 lerin grandtouru ile megane ı değiştirebiliriz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="phantomerkunt, post: 631344, member: 220"] [b]Ynt: Arkadaşlar Tafsiyelerinize İhtiyacım Var Yardımcı Olursanız Teşekkür ederim[/b] bizde 2005 de 2005 megane vardı şimdi de 2009 megane var çok güzel araçtır tavsiye ederim bizimki benzinli çok yakıyor tüm benzinliler gibi.ama konforu yerinde performansı sağlam. fakat şu sıralar ben artık benzinli alınmaması gerektiğini düşünüyorum. bizde bir de dizel 2012 clio grandtour var meganenin yarısını yakıyor konforu da yeterli düzeyde performansı gerçekten harika. ama bir megane değil meganenın virajlarda verdiği güveni veremiyor ama rampada meganedan bile ciğerli. megane sınıfında çok iyi bir arabadır. fakat dizel b sınıfı araçlar yakıt konusunda en ideal araçlar hel bu clio grandtourlar bir harika inşallah martta yenisi çıkarsa gelecek seneye clio 4 lerin grandtouru ile megane ı değiştirebiliriz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
Arkadaşlar Tafsiyelerinize İhtiyacım Var Yardımcı Olursanız Teşekkür ederim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt