PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
Arkadaşlar Tafsiyelerinize İhtiyacım Var Yardımcı Olursanız Teşekkür ederim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 631505" data-attributes="member: 2401"><p><strong>Ynt: Arkadaşlar Tafsiyelerinize İhtiyacım Var Yardımcı Olursanız Teşekkür ederim</strong></p><p></p><p>2002 megane eski kasa 1.6 16valf 110bg benzinlisini kullandım yıllarca yakıtı çok azdı tüp falan taktırma geregi duymadım hiç köye gidiş geliş normal kullanımda 5.5ltre benzin yakıyordu 57km köyümüzün uzaklıgı çok şaşırıyorduk ozamanlar .. </p><p>2009 model privillage 100bg dizel megane dedem kullanıyor araba çok guzel yakıtı zaten yok gibi daha az yakan aynı segmentte araç olacagını sanmıyorum . performansıda gayet tatminkar rampalarda falan çok iyi .. ben en cok 195km/h ı gördüm düz yolda. 0-100km/h hızlanmasıda yeterince iyi. gaz 170km/h hıza kadar çok iyi tepki veriyor hızla sürat kalkıyor. Virajlarda hiç savurmadı ama korkutuyor biraz hızlı girince bazen çok az arkadan kaydıgını hisseder gibi oluyorum sert virajlarda.Yol tutuşu yine segmentine göre idare eder..Frenleri çok iyi. privilage modelinde guvenlikte baya iyi 8 hava yastıgı mevcut. hız sabitleyici ,yol bilgisayarı,dijital klima falan var.. Dizel alacaksan az km lisini bulursan 100bin i aşmamış hiç kaçırma bence pişman olmassın yakıtı muthiş.. ben tavsiye ederim.. zaten bu segmentte iki araç alınabilir bana göre ya toyota 1.4d 90hp corolla ya megane 1.5dci 100hp alacaksın az yakıtlı ve tutulan araçlar baya.. şuana kadar sıfır aldık 2009 model megane ı hiç arıza veya sorun çıkarmadı..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 631505, member: 2401"] [b]Ynt: Arkadaşlar Tafsiyelerinize İhtiyacım Var Yardımcı Olursanız Teşekkür ederim[/b] 2002 megane eski kasa 1.6 16valf 110bg benzinlisini kullandım yıllarca yakıtı çok azdı tüp falan taktırma geregi duymadım hiç köye gidiş geliş normal kullanımda 5.5ltre benzin yakıyordu 57km köyümüzün uzaklıgı çok şaşırıyorduk ozamanlar .. 2009 model privillage 100bg dizel megane dedem kullanıyor araba çok guzel yakıtı zaten yok gibi daha az yakan aynı segmentte araç olacagını sanmıyorum . performansıda gayet tatminkar rampalarda falan çok iyi .. ben en cok 195km/h ı gördüm düz yolda. 0-100km/h hızlanmasıda yeterince iyi. gaz 170km/h hıza kadar çok iyi tepki veriyor hızla sürat kalkıyor. Virajlarda hiç savurmadı ama korkutuyor biraz hızlı girince bazen çok az arkadan kaydıgını hisseder gibi oluyorum sert virajlarda.Yol tutuşu yine segmentine göre idare eder..Frenleri çok iyi. privilage modelinde guvenlikte baya iyi 8 hava yastıgı mevcut. hız sabitleyici ,yol bilgisayarı,dijital klima falan var.. Dizel alacaksan az km lisini bulursan 100bin i aşmamış hiç kaçırma bence pişman olmassın yakıtı muthiş.. ben tavsiye ederim.. zaten bu segmentte iki araç alınabilir bana göre ya toyota 1.4d 90hp corolla ya megane 1.5dci 100hp alacaksın az yakıtlı ve tutulan araçlar baya.. şuana kadar sıfır aldık 2009 model megane ı hiç arıza veya sorun çıkarmadı.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Massey Ferguson
Videolar (Çekimler)
Arkadaşlar Tafsiyelerinize İhtiyacım Var Yardımcı Olursanız Teşekkür ederim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt