PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ARKADASLAR TARLAMDA SU BULAMIYORUM YARDIM EDERMISINIZ??????
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 302664" data-attributes="member: 16973"><p>Sevgılı arkadslar 300 dekarlık kıracta bır tarlam var cevresındekı tarlaların hepsınde derın kuyu var en kucugunde 6 numara dalgıç pompa calısıyor 100-150 m arasında degısıyor derınlıklerı buyıl bende nıyetlendım gıttım bır muhendıs buldum bana kuyu yerı gostermesı ıcın olctu bıctı bır yer gosterdı burda 107 m 8 lık su var dedı sen 120 m kuyu ac daha ıyı olur dedı 125 m actırdım su degıl rutubet bıle cıkmadı 6 mılyar param uctu havaya neyse daha sonra ODTÜ mezunu bır muhendıs buldum tarlanın ıkı yerınden olcum aldı sonra bu tarla fay tabakasının uzerınde ve 100 m den sonra altında 85 m kalınlıgındada yaglı kil var burda su yok dedı nasıl olur hocam 300 dekar tarlada su olmaz mı hemen yanındakı tarlada arasında 230 m var derya denız su var burda nıye yok dedım yok arkadas dedı kestırdı attı umudumu kesmedım gıttım cop ve bakır cubukla tarlada su arayanlar varmıs sorusturdum bırısını cok metettıler hatta ıkı tane beledıye baskanıyla gorustum koylerınde ıcme suları yoktu muhendısler su bulamamıs bu vatandas ıgde calısının dalıyla catal yapmıs muhendıslerın su yok dedıgı yerden 4 luk su bulmus sımdı arkadaslar ben ne yapayım 10 mılyardan fazla param gıttı havaya hala tarlada suytu bulamadım bana bı yardımcı olurmusunuz copcuyemı ınanayım yoksa muhendısemı yenıden kuyu vurdursam cıkarsa cok ıyı ama ya yıne cıkmazsa en az bı 6 mılyarım daha havaya gıdecek para kolay kazanılmıyor ustelık tarlam kıracta olmasına ragmen yan tarlalardan farklı bır topragı var kıraya verıyorum yan tarladan dekardan 4-5 ton patates alırlarken benım tarladan 7-7,5 ton alıyorlar bu yıl 20 dekarına kendım karpuz ektım yerlı tohumdan su bıle veremedım en kucuk karpuzum 15 -18 kılogram gelıyordu 25 kg karpuzum oldu anlayacagınız vaz gecılecek bır yer degıl LUTFEN YARDIM EDIN BIR CARE GOSTERIN NE YAPAYIM????</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 302664, member: 16973"] Sevgılı arkadslar 300 dekarlık kıracta bır tarlam var cevresındekı tarlaların hepsınde derın kuyu var en kucugunde 6 numara dalgıç pompa calısıyor 100-150 m arasında degısıyor derınlıklerı buyıl bende nıyetlendım gıttım bır muhendıs buldum bana kuyu yerı gostermesı ıcın olctu bıctı bır yer gosterdı burda 107 m 8 lık su var dedı sen 120 m kuyu ac daha ıyı olur dedı 125 m actırdım su degıl rutubet bıle cıkmadı 6 mılyar param uctu havaya neyse daha sonra ODTÜ mezunu bır muhendıs buldum tarlanın ıkı yerınden olcum aldı sonra bu tarla fay tabakasının uzerınde ve 100 m den sonra altında 85 m kalınlıgındada yaglı kil var burda su yok dedı nasıl olur hocam 300 dekar tarlada su olmaz mı hemen yanındakı tarlada arasında 230 m var derya denız su var burda nıye yok dedım yok arkadas dedı kestırdı attı umudumu kesmedım gıttım cop ve bakır cubukla tarlada su arayanlar varmıs sorusturdum bırısını cok metettıler hatta ıkı tane beledıye baskanıyla gorustum koylerınde ıcme suları yoktu muhendısler su bulamamıs bu vatandas ıgde calısının dalıyla catal yapmıs muhendıslerın su yok dedıgı yerden 4 luk su bulmus sımdı arkadaslar ben ne yapayım 10 mılyardan fazla param gıttı havaya hala tarlada suytu bulamadım bana bı yardımcı olurmusunuz copcuyemı ınanayım yoksa muhendısemı yenıden kuyu vurdursam cıkarsa cok ıyı ama ya yıne cıkmazsa en az bı 6 mılyarım daha havaya gıdecek para kolay kazanılmıyor ustelık tarlam kıracta olmasına ragmen yan tarlalardan farklı bır topragı var kıraya verıyorum yan tarladan dekardan 4-5 ton patates alırlarken benım tarladan 7-7,5 ton alıyorlar bu yıl 20 dekarına kendım karpuz ektım yerlı tohumdan su bıle veremedım en kucuk karpuzum 15 -18 kılogram gelıyordu 25 kg karpuzum oldu anlayacagınız vaz gecılecek bır yer degıl LUTFEN YARDIM EDIN BIR CARE GOSTERIN NE YAPAYIM???? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ARKADASLAR TARLAMDA SU BULAMIYORUM YARDIM EDERMISINIZ??????
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt