PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Arkadaşlar TD75D hakkında tarafsız düşüncelerini alabilirmiyim??
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ibrahimtat" data-source="post: 354948" data-attributes="member: 27176"><p><strong>Ynt: Arkadaşlar TD75D hakkında tarafsız düşüncelerini alabilirmiyim??</strong></p><p></p><p>Bu traktör bayide 68 000 tl. ye satılıyor.Bunu üreten fabrika ne ürettiğini bilmiyor mu? fabrikanın bir AR_GE merkezi var ve üretilecek her ürün çok büyük çalışmalar neticesinde üretime alınıyor.Antalya ' da sadece New Holland Traktör sıra bekletiyor.Ben 3 aydan beri TD65D DT bekliyordum.bir türlü gelmedi.Bende TD75D DT aldım, ama henüz teslim almadım.Ayrıca köyümde bir adet 2006 model td75d dt var.kullanan şöför çekide ve mazotta çok iyi olduğunu söyledi.Ben bizzat kendim traktörü pullukta çalışırken inceledim.Gayet tatmin edici idi.Bütün bunları ben bu traktörü aldığım için yazmadım.Satın aldığım traktörü deneyince tekrar size görüşlerimi anlatırım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ibrahimtat, post: 354948, member: 27176"] [b]Ynt: Arkadaşlar TD75D hakkında tarafsız düşüncelerini alabilirmiyim??[/b] Bu traktör bayide 68 000 tl. ye satılıyor.Bunu üreten fabrika ne ürettiğini bilmiyor mu? fabrikanın bir AR_GE merkezi var ve üretilecek her ürün çok büyük çalışmalar neticesinde üretime alınıyor.Antalya ' da sadece New Holland Traktör sıra bekletiyor.Ben 3 aydan beri TD65D DT bekliyordum.bir türlü gelmedi.Bende TD75D DT aldım, ama henüz teslim almadım.Ayrıca köyümde bir adet 2006 model td75d dt var.kullanan şöför çekide ve mazotta çok iyi olduğunu söyledi.Ben bizzat kendim traktörü pullukta çalışırken inceledim.Gayet tatmin edici idi.Bütün bunları ben bu traktörü aldığım için yazmadım.Satın aldığım traktörü deneyince tekrar size görüşlerimi anlatırım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Arkadaşlar TD75D hakkında tarafsız düşüncelerini alabilirmiyim??
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt