PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Arkadaslar TD95'ler neden ucuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="gezegen" data-source="post: 474283" data-attributes="member: 26407"><p><strong>Ynt: Arkadaslar TD95'ler neden ucuz?</strong></p><p></p><p></p><p>arkadaş isterse taş söktürsün ama kullanmasını bilen kıymetini bilen kişinin birtek traktörü degil bütün mazemesi saglıklı ve saglam olur , burda adanada hor kullanılır felanca şehirde zor kullanılır die yazman BENCE yanlış , geçen lerde arkadaşın birisi paylaşmıştı jondereye yaptıkları eziyeti izledim bir videoda tc56 ile drift yapanıda gördüm ( örnegin : bu adam tc56 ile drift yaptı hor kullandı olacak ya o makinayıda ben aldım şanzuman dagıttı , benim o zaman yozgattan veya vs. vs. şehirden alınan tc 56 lar dan hayır gelmez demek yanlış olur noo*-*- )</p><p> ikincisi ise arazi çok adam çok yer işliyor 5000 de yapar 10000 de bir ata sözü var ; TAŞLI PİRİNCİN KÖR ALICISI OLURMUŞ derler onu da bi alan elbet çıkar rektefesini yaptırır lastigini takar biner</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gezegen, post: 474283, member: 26407"] [b]Ynt: Arkadaslar TD95'ler neden ucuz?[/b] arkadaş isterse taş söktürsün ama kullanmasını bilen kıymetini bilen kişinin birtek traktörü degil bütün mazemesi saglıklı ve saglam olur , burda adanada hor kullanılır felanca şehirde zor kullanılır die yazman BENCE yanlış , geçen lerde arkadaşın birisi paylaşmıştı jondereye yaptıkları eziyeti izledim bir videoda tc56 ile drift yapanıda gördüm ( örnegin : bu adam tc56 ile drift yaptı hor kullandı olacak ya o makinayıda ben aldım şanzuman dagıttı , benim o zaman yozgattan veya vs. vs. şehirden alınan tc 56 lar dan hayır gelmez demek yanlış olur noo*-*- ) ikincisi ise arazi çok adam çok yer işliyor 5000 de yapar 10000 de bir ata sözü var ; TAŞLI PİRİNCİN KÖR ALICISI OLURMUŞ derler onu da bi alan elbet çıkar rektefesini yaptırır lastigini takar biner [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Arkadaslar TD95'ler neden ucuz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt