PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Arkadaslar TD95'ler neden ucuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="YAVUZ_13" data-source="post: 568375" data-attributes="member: 33118"><p><strong>Ynt: Arkadaslar TD95'ler neden ucuz?</strong></p><p></p><p>neden ucuz dersen </p><p>sana 2 yıl önce yaşanan bir olayı anlatayım</p><p>td 65 d dt mi yeni aldıgımda ilk servis saati geldiginde servise gittim yag vs bakımı için</p><p>tesadüf dev gibi bir traktör vardı orda benim td65 d dt onun yanında buzagı gibi kalıyor resmen</p><p>bakayım dedim iyice inceledim sökülmemiş parçası kalmamıştı resmen. servisteki elemana sordum bu ne hal benimkide böylemi olacak )))</p><p>eleman güldü yok abi daha bunu bölecegiz dedi </p><p>dedim bunlar kaç para 30 civarı dedi yanlış degilsem 2004 modeldi</p><p>ve saymaya başladı eksi yönlerini</p><p>direk nh servisinin agzından çıkan cümleleri söyleyim</p><p>--2006dan önce üretilenlerde bazı teknik arızalar varmış (motor pompa şanzıman difransiyel vs)</p><p>--traktörün hp si ile kalı arasındaki ve yine traktörün hp si ile lastik ebatları arasındaki aşırı fark varmış traktörünn arka zayıfmış arkayı dagıtıyormuş aşırı zorlanırsa</p><p>-- traktörün klimasını 1saatden fazla açarsan traktörde hararet sorunu ortaya çıkıyormuş ve klima açıkken güç kaybı standartların çok üzerinde oluyormuş</p><p>-- yakıtı çok fazlaymış özellikle yolda ve tarlada 9 lu patlatmayla(çizel) 1dönüme (1000 metrekare) 4,5 litre mazot yakıyormuş yani tarladada fazla yakıyormuş kısaca</p><p>birkaç eksik yönlerini daha saydı önemsizlerini onlar aklımda degil</p><p>ama şu var servis bile bukadar diyorsa vardır bir bildigi yoksa ekmek yedigi malı bilerek kötülemez tahminimce</p><p>birde aklımda kalan ben traktörü 2010da aldıgımda benden 4-5 ay önce td95 d dt alan biri komşu köylerden klimadan dolayı traktörün hararet yapmasından bayiyle papaz oldu ve hem bayiyi hem nh yi mahkemeye verdi dava açtı aylarca ugraştı ve kazandı parasınıda geri aldı )))</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="YAVUZ_13, post: 568375, member: 33118"] [b]Ynt: Arkadaslar TD95'ler neden ucuz?[/b] neden ucuz dersen sana 2 yıl önce yaşanan bir olayı anlatayım td 65 d dt mi yeni aldıgımda ilk servis saati geldiginde servise gittim yag vs bakımı için tesadüf dev gibi bir traktör vardı orda benim td65 d dt onun yanında buzagı gibi kalıyor resmen bakayım dedim iyice inceledim sökülmemiş parçası kalmamıştı resmen. servisteki elemana sordum bu ne hal benimkide böylemi olacak ))) eleman güldü yok abi daha bunu bölecegiz dedi dedim bunlar kaç para 30 civarı dedi yanlış degilsem 2004 modeldi ve saymaya başladı eksi yönlerini direk nh servisinin agzından çıkan cümleleri söyleyim --2006dan önce üretilenlerde bazı teknik arızalar varmış (motor pompa şanzıman difransiyel vs) --traktörün hp si ile kalı arasındaki ve yine traktörün hp si ile lastik ebatları arasındaki aşırı fark varmış traktörünn arka zayıfmış arkayı dagıtıyormuş aşırı zorlanırsa -- traktörün klimasını 1saatden fazla açarsan traktörde hararet sorunu ortaya çıkıyormuş ve klima açıkken güç kaybı standartların çok üzerinde oluyormuş -- yakıtı çok fazlaymış özellikle yolda ve tarlada 9 lu patlatmayla(çizel) 1dönüme (1000 metrekare) 4,5 litre mazot yakıyormuş yani tarladada fazla yakıyormuş kısaca birkaç eksik yönlerini daha saydı önemsizlerini onlar aklımda degil ama şu var servis bile bukadar diyorsa vardır bir bildigi yoksa ekmek yedigi malı bilerek kötülemez tahminimce birde aklımda kalan ben traktörü 2010da aldıgımda benden 4-5 ay önce td95 d dt alan biri komşu köylerden klimadan dolayı traktörün hararet yapmasından bayiyle papaz oldu ve hem bayiyi hem nh yi mahkemeye verdi dava açtı aylarca ugraştı ve kazandı parasınıda geri aldı ))) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Arkadaslar TD95'ler neden ucuz?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt