PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arkadaşlar traktörleri değiştirmeyi düşünüyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ertuğrul -25" data-source="post: 1323399" data-attributes="member: 75034"><p>Bildiğiniz üzere hem hayvansal hem bitkisel üretim yapmaktayım çiflik işleri çok yoğun mevsim kısa tarla işlerimizde ağır baya bi yük traktörlere biniyor çok çabuk eziliyorlar </p><p>Traktörler</p><p>3095 ortaklıydı2018 de 5300 saatte sattık perte yakındı ama çalışıyordu , 285 revizyondan sonra 7500 saatte artık yorgunluktan hali kalmamıştı 4709 ile değiştim</p><p>Tt 55 i 4 yılda 4600 saat motor istiyordu tt.4 ile değiştik </p><p>Ara motor case 75c aldık oda 2000 saat oldu baskı kabin egzoz levye hepsi problem çıkaracakken 4 ay önce sattık </p><p>Şuan sadece tt.4 ve 4709 var ikisinde 2018 Aralıkta aldım ikiside 2000 saati geçti </p><p></p><p>Şuan elimde besi danası var kısmetse kestirecem yakında kurbanlık düşünüyorum ama piyasa yüksek olursa yerine almam </p><p>Bu yüzden motorları değişeyim diyorum değeri düşmeden </p><p></p><p>750 dönüm sulu arazi işliyorum arpa buğday yulaf fiğ yonca korunga Mısır </p><p></p><p>Sılaj balya nakliye işleri tamamen kendi işimde çalıştırıyorum </p><p>200 sağmal ineğede günlük bu traktörler bakıyor </p><p>Vaktim çok kısıtlı tarlaya gidince ahır ,ahıra gidince tarla kalıyor durmak yok gece gündüz </p><p>Şimdi </p><p>Sizden ricam hem uygun hp az yakıt kısa zamanda çok iş yapabileceğim bir makina lazım </p><p>İkili olacak bir küçük bir büyük işler için önerileriniz çok kıymetli benim için ve kepçe şart [ATTACH=full]45753[/ATTACH][ATTACH=full]45754[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]45755[/ATTACH][ATTACH=full]45756[/ATTACH]</p><p>[ATTACH=full]45757[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ertuğrul -25, post: 1323399, member: 75034"] Bildiğiniz üzere hem hayvansal hem bitkisel üretim yapmaktayım çiflik işleri çok yoğun mevsim kısa tarla işlerimizde ağır baya bi yük traktörlere biniyor çok çabuk eziliyorlar Traktörler 3095 ortaklıydı2018 de 5300 saatte sattık perte yakındı ama çalışıyordu , 285 revizyondan sonra 7500 saatte artık yorgunluktan hali kalmamıştı 4709 ile değiştim Tt 55 i 4 yılda 4600 saat motor istiyordu tt.4 ile değiştik Ara motor case 75c aldık oda 2000 saat oldu baskı kabin egzoz levye hepsi problem çıkaracakken 4 ay önce sattık Şuan sadece tt.4 ve 4709 var ikisinde 2018 Aralıkta aldım ikiside 2000 saati geçti Şuan elimde besi danası var kısmetse kestirecem yakında kurbanlık düşünüyorum ama piyasa yüksek olursa yerine almam Bu yüzden motorları değişeyim diyorum değeri düşmeden 750 dönüm sulu arazi işliyorum arpa buğday yulaf fiğ yonca korunga Mısır Sılaj balya nakliye işleri tamamen kendi işimde çalıştırıyorum 200 sağmal ineğede günlük bu traktörler bakıyor Vaktim çok kısıtlı tarlaya gidince ahır ,ahıra gidince tarla kalıyor durmak yok gece gündüz Şimdi Sizden ricam hem uygun hp az yakıt kısa zamanda çok iş yapabileceğim bir makina lazım İkili olacak bir küçük bir büyük işler için önerileriniz çok kıymetli benim için ve kepçe şart [ATTACH=full]45753[/ATTACH][ATTACH=full]45754[/ATTACH] [ATTACH=full]45755[/ATTACH][ATTACH=full]45756[/ATTACH] [ATTACH=full]45757[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arkadaşlar traktörleri değiştirmeyi düşünüyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt