PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
arkadaşlar yardım(hayvan hastalıkları)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İSHAK ÇAVUŞ AYDIN" data-source="post: 803451" data-attributes="member: 29656"><p><strong>Ynt: arkadaşlar yardım(hayvan hastalıkları)</strong></p><p></p><p>Öncelikle çok geçmiş olsun MEVLAM birdaha göstermesin. Bencede burusellaya benziyor.Biri iki yıl öncede bizim başımıza gelmişti.Burusella gizli seyreden bir hastalıktır.Hayvanın normalde hiçbir hastalık belirtisi olmaz.Ne zaman vücut başka bir hastalığa yakalanıp güçsüz düştüğünde burusella hemen devreye girer.Hamile hayvanlar kuru dönemde ise bir iki gün durgunlaşır ve yavru atar.</p><p> Benim bildiğim karantina gerektiren bir hastalıktır yanılmıyorsam. İyice araştırmadan il ve ilçe tarımcılara duyurma.Yoksa ALLAH göstermeye ahırın karantinaya alınabilir.Ha birde burusella genellikle hayvanların sütünden insana geçer.Ölü atıklarından da geçer.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İSHAK ÇAVUŞ AYDIN, post: 803451, member: 29656"] [b]Ynt: arkadaşlar yardım(hayvan hastalıkları)[/b] Öncelikle çok geçmiş olsun MEVLAM birdaha göstermesin. Bencede burusellaya benziyor.Biri iki yıl öncede bizim başımıza gelmişti.Burusella gizli seyreden bir hastalıktır.Hayvanın normalde hiçbir hastalık belirtisi olmaz.Ne zaman vücut başka bir hastalığa yakalanıp güçsüz düştüğünde burusella hemen devreye girer.Hamile hayvanlar kuru dönemde ise bir iki gün durgunlaşır ve yavru atar. Benim bildiğim karantina gerektiren bir hastalıktır yanılmıyorsam. İyice araştırmadan il ve ilçe tarımcılara duyurma.Yoksa ALLAH göstermeye ahırın karantinaya alınabilir.Ha birde burusella genellikle hayvanların sütünden insana geçer.Ölü atıklarından da geçer. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
arkadaşlar yardım(hayvan hastalıkları)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt