PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
arkadaşlar yardım(hayvan hastalıkları)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hacimmet" data-source="post: 803905" data-attributes="member: 17222"><p><strong>Ynt: arkadaşlar yardım(hayvan hastalıkları)</strong></p><p></p><p>Çok geçmiş olsun doğrudan brucella ve diğer hayvanlarınada serpmiş demek çok yanlış olur başka sebeptende atmış olabilkir genel bulgular brucellaya benziyor ama tahlil sonucuna bakmak lazım resmi yollardan inceletirseniz eğer hastalık çıkarsa brucellada sizin ahır için sadece karentina uygularlar ama bildiğim kadarıyla hayvanlarınızdan tazminat alırsınız kesime sevk edilirse bile bedelin 4te 3 diye biliyorum yinede araştırmak lazım tazminat alırsınız.</p><p> Brucella zonus bir hastalık insana çabuk geçebilir özelliklede sütle o yüzden bile bile brucellalı hayvan taşımak rahatsız eder insanı ama kan serumunu alıp brucella renk test kitleri var onlarlada bakıyorlar aklınızda olsun ama yasal değil tabiki.</p><p> Brucellalı hayvanlara düşük yapmasını önlemek için oksitetraksilin grubundan özellikle doksisilin kullanıyorlar düşüğü bazen önlüyormuş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hacimmet, post: 803905, member: 17222"] [b]Ynt: arkadaşlar yardım(hayvan hastalıkları)[/b] Çok geçmiş olsun doğrudan brucella ve diğer hayvanlarınada serpmiş demek çok yanlış olur başka sebeptende atmış olabilkir genel bulgular brucellaya benziyor ama tahlil sonucuna bakmak lazım resmi yollardan inceletirseniz eğer hastalık çıkarsa brucellada sizin ahır için sadece karentina uygularlar ama bildiğim kadarıyla hayvanlarınızdan tazminat alırsınız kesime sevk edilirse bile bedelin 4te 3 diye biliyorum yinede araştırmak lazım tazminat alırsınız. Brucella zonus bir hastalık insana çabuk geçebilir özelliklede sütle o yüzden bile bile brucellalı hayvan taşımak rahatsız eder insanı ama kan serumunu alıp brucella renk test kitleri var onlarlada bakıyorlar aklınızda olsun ama yasal değil tabiki. Brucellalı hayvanlara düşük yapmasını önlemek için oksitetraksilin grubundan özellikle doksisilin kullanıyorlar düşüğü bazen önlüyormuş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Hayvan Hastalıkları
arkadaşlar yardım(hayvan hastalıkları)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt