PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arkadaslar yardım !!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özkan232" data-source="post: 927827" data-attributes="member: 31287"><p><strong>Ynt: Arkadaslar yardım !!!</strong></p><p></p><p>evet çok ot sorunu olan tarlaya mısır ekildiği zaman ve mısır güzel kuvvetli olduğu zaman otların çoğunu bastırıyor ve bi sonraki sene eskisi gibi ot sorunu olmuyor bu yöntemi uzun yıllar boyunca sürekli buğday arpa ekilen tarlalara yeşil bitki ekmeden önce mısır ekmek faydalıdır aksi taktirde ot diğer yeşil bitkiyi pancar gibi bu sene bi tarlada başımıza geldi öldürüyor resmen yanyana iki tarla ekmiştik birini yeni icar etmiştik diğeri bizimdi bizim buralarda değişik bi adettir kim çıkardıysa bazı tarla sahipleri tarlalarına mısır ekilmesine müsade etmiyor sözde tarlayı öldürüyormuş bizde uzun yıllardır sürekli mısır ekilen tarlaya mecbur pancar ektik 2-3 sefer çapaladık ot ilacını gübresini herşeyini verdik o tarlanın otuyla başa çıkamadık ama hemen yanında geçen sene mısır ekilmiş olan tarlada ot sorunu yoktu pancarıda daha iyiydi evet mısır tarlayı diğer ürünlere göre verim kaybına uğratıyor bu doğru ama otlu tarlanında tek çaresi gibidir aynı zamanda</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özkan232, post: 927827, member: 31287"] [b]Ynt: Arkadaslar yardım !!![/b] evet çok ot sorunu olan tarlaya mısır ekildiği zaman ve mısır güzel kuvvetli olduğu zaman otların çoğunu bastırıyor ve bi sonraki sene eskisi gibi ot sorunu olmuyor bu yöntemi uzun yıllar boyunca sürekli buğday arpa ekilen tarlalara yeşil bitki ekmeden önce mısır ekmek faydalıdır aksi taktirde ot diğer yeşil bitkiyi pancar gibi bu sene bi tarlada başımıza geldi öldürüyor resmen yanyana iki tarla ekmiştik birini yeni icar etmiştik diğeri bizimdi bizim buralarda değişik bi adettir kim çıkardıysa bazı tarla sahipleri tarlalarına mısır ekilmesine müsade etmiyor sözde tarlayı öldürüyormuş bizde uzun yıllardır sürekli mısır ekilen tarlaya mecbur pancar ektik 2-3 sefer çapaladık ot ilacını gübresini herşeyini verdik o tarlanın otuyla başa çıkamadık ama hemen yanında geçen sene mısır ekilmiş olan tarlada ot sorunu yoktu pancarıda daha iyiydi evet mısır tarlayı diğer ürünlere göre verim kaybına uğratıyor bu doğru ama otlu tarlanında tek çaresi gibidir aynı zamanda [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arkadaslar yardım !!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt