PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurrrCa" data-source="post: 1243226" data-attributes="member: 80552"><p>Off desene zor o işler diye. Evet ya komşuya 6 tane angus diye göndermişler cok aksi hayvanlar hem zayıflar iflah olmazlar valla. Evet ciddi bi sermaye lazım. Severek Bahsederim dostum: bu attığım projeden esinlenerek kendi ofis programlarımdan esinlenerek yaptım ve benimki daha güzel oldu ama proje bilgisayarda musait zamanda buraya yüklerim.</p><p>Çiftlik süt hayvanı üzerine değilde Et üzerine olucak Yani kurbanlık üretimi yapıcaz. Kaba yemi kendimiz üretiyoruz.</p><p></p><p>girişinde bekçi kulubesi ve kantar olucak.</p><p>Makinaları koymak için bi makina parkı.</p><p>150 baş kapasiteli ama bianda 150 hayvan yapamam 50 i gecemem ilerleyen zamanlarda olur insallah.</p><p>Hayvanlara karantina ve doğum odası</p><p>Slaj küspe silosu olucak </p><p>Kaba yem deposu</p><p>Tek katlı bi ev bu büyük ihtimalle o plafabrik tek katlı evlerden olucak. Burda 1 aile oturucak.</p><p>Katı gubre için sıyırgının onüne depo</p><p>Ve daha sı</p><p></p><p>[ATTACH]31353[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurrrCa, post: 1243226, member: 80552"] Off desene zor o işler diye. Evet ya komşuya 6 tane angus diye göndermişler cok aksi hayvanlar hem zayıflar iflah olmazlar valla. Evet ciddi bi sermaye lazım. Severek Bahsederim dostum: bu attığım projeden esinlenerek kendi ofis programlarımdan esinlenerek yaptım ve benimki daha güzel oldu ama proje bilgisayarda musait zamanda buraya yüklerim. Çiftlik süt hayvanı üzerine değilde Et üzerine olucak Yani kurbanlık üretimi yapıcaz. Kaba yemi kendimiz üretiyoruz. girişinde bekçi kulubesi ve kantar olucak. Makinaları koymak için bi makina parkı. 150 baş kapasiteli ama bianda 150 hayvan yapamam 50 i gecemem ilerleyen zamanlarda olur insallah. Hayvanlara karantina ve doğum odası Slaj küspe silosu olucak Kaba yem deposu Tek katlı bi ev bu büyük ihtimalle o plafabrik tek katlı evlerden olucak. Burda 1 aile oturucak. Katı gubre için sıyırgının onüne depo Ve daha sı [ATTACH]31353._xfImport[/ATTACH] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Anketler
ARKADAŞLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt