PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaşlar yeni TD 85 moturu TD 90 a tegiştirsemmi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="şarklılı18" data-source="post: 331151" data-attributes="member: 29036"><p><strong>Ynt: arkadaşlar yeni TD 85 moturu TD 90 a tegiştirsemmi ?</strong></p><p></p><p> kardeş bak ben sana bişey daha söyleyim.sen seçimini yaptınmı yaptın,gül gibi maviş i kapının önüne getirdinmi getirdin,pişman oldunmu şimdilik olmadın,bundan sonrada olmuyacağına inanıyorum çünkü TD85D serileri heleki bu PLUS serileri çok tutuldu ve son olarak bu sene son örnekleri çıktı.bundan sonra çıkmayacak ve ileriki senelerde bu traktörler çok aranacak.eğer satarsam ve değer kaybetmesinden korkuyorum diyosan aklına yanarım derim çünkü new hollandın hangi serisi olursa olsun türkiye şartlarında değer kaybetmez çünkü new holland çok tutulan bi marka heleki bu TD85D ler hiç değer kaybetmez güçç*-* güçç*-* ama şimdi TD90 lar çıktı bu traktörlerin özelliklerini tutulup tutulmayacaklarını tarladaki perdormanslarını kimse bilmiyor belkide hiç tutulmayacak veya tutulacak bunu kimse bilemez.ben her zamn söylemişimdir hiç acele etmeyin kullananlardan bi görüş alın sonra almaya kalkışın diye ama genede tercih senin ben sana bu kadar söylüyorum kardeşim bils-*-</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="şarklılı18, post: 331151, member: 29036"] [b]Ynt: arkadaşlar yeni TD 85 moturu TD 90 a tegiştirsemmi ?[/b] kardeş bak ben sana bişey daha söyleyim.sen seçimini yaptınmı yaptın,gül gibi maviş i kapının önüne getirdinmi getirdin,pişman oldunmu şimdilik olmadın,bundan sonrada olmuyacağına inanıyorum çünkü TD85D serileri heleki bu PLUS serileri çok tutuldu ve son olarak bu sene son örnekleri çıktı.bundan sonra çıkmayacak ve ileriki senelerde bu traktörler çok aranacak.eğer satarsam ve değer kaybetmesinden korkuyorum diyosan aklına yanarım derim çünkü new hollandın hangi serisi olursa olsun türkiye şartlarında değer kaybetmez çünkü new holland çok tutulan bi marka heleki bu TD85D ler hiç değer kaybetmez güçç*-* güçç*-* ama şimdi TD90 lar çıktı bu traktörlerin özelliklerini tutulup tutulmayacaklarını tarladaki perdormanslarını kimse bilmiyor belkide hiç tutulmayacak veya tutulacak bunu kimse bilemez.ben her zamn söylemişimdir hiç acele etmeyin kullananlardan bi görüş alın sonra almaya kalkışın diye ama genede tercih senin ben sana bu kadar söylüyorum kardeşim bils-*- [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
New Holland
Teknik Bilgiler-Yorumlar
arkadaşlar yeni TD 85 moturu TD 90 a tegiştirsemmi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt