PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
ARMATRAC FABRİKA ÖNÜNDE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="anıltiraki" data-source="post: 206521" data-attributes="member: 3128"><p><strong>Ynt: ARMATRAC FABRİKA ÖNÜNDE</strong></p><p></p><p><span style="color: #0058ff"></span></p><p><span style="color: #0058ff">%100türk kardeşime teşekkür ediyorum ve birkaç şeyde ben söylemek istiyorum.erkunt %100 türk malı değil diyorsunuz...peki bana bir tek marka söyleyin herşeyini kendi üreten...madem %100 türk malı olmasında ısrarcısınız örnek göstereceğiniz firmalar vardır...ama yok kardeşim ben sizin türklüğünüzden şüphe etmeye başladım...eminim bana kızacaksınız...ama şu an burda ATATÜRK dahi aynı şeyi söylerdi...ama siz devam edin john deere alın claas alın amerika kazansın new holland alın italya almanya kazansın...devam edin yani...erkunt un 56 yıllık deneyimli bir geçmişi vardır...türkiye de çoğu traktörde de erkunt yazısını görmüşsünüzdür ki steyr massey gibi daha birçok markanın parçalarını üretiyor...ve bizim traktör 87 model ve arka erkunttur...size şunu söyleyeyim erkunt firmasına saygı duymayacaksanız bile tepenizde dalgalanan TÜRK bayrağına saygı duyun...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anıltiraki, post: 206521, member: 3128"] [b]Ynt: ARMATRAC FABRİKA ÖNÜNDE[/b] [color=#0058ff] %100türk kardeşime teşekkür ediyorum ve birkaç şeyde ben söylemek istiyorum.erkunt %100 türk malı değil diyorsunuz...peki bana bir tek marka söyleyin herşeyini kendi üreten...madem %100 türk malı olmasında ısrarcısınız örnek göstereceğiniz firmalar vardır...ama yok kardeşim ben sizin türklüğünüzden şüphe etmeye başladım...eminim bana kızacaksınız...ama şu an burda ATATÜRK dahi aynı şeyi söylerdi...ama siz devam edin john deere alın claas alın amerika kazansın new holland alın italya almanya kazansın...devam edin yani...erkunt un 56 yıllık deneyimli bir geçmişi vardır...türkiye de çoğu traktörde de erkunt yazısını görmüşsünüzdür ki steyr massey gibi daha birçok markanın parçalarını üretiyor...ve bizim traktör 87 model ve arka erkunttur...size şunu söyleyeyim erkunt firmasına saygı duymayacaksanız bile tepenizde dalgalanan TÜRK bayrağına saygı duyun...[/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
ARMATRAC FABRİKA ÖNÜNDE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt