PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
ARMATRAC FABRİKA ÖNÜNDE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="zerenler42" data-source="post: 495966" data-attributes="member: 41896"><p><strong>Ynt: ARMATRAC FABRİKA ÖNÜNDE</strong></p><p></p><p>be seni anlayamıyom.yazıların cogunu okudum.hemen hemen tum traktorler hakkında yorum yapıyosun.cogundada formda mıllete sırf konu acılsın die kotuleme yapıyon.gercekten hakkınca yorum yaptıgını sadece ıkı iletinde okudum.bugun erkunt sen benden daha iyi bilirsinki 27 ülkeye ihracat yapıyo.okadar talep varki kabin firması bile iki yerden.hisarlar ve yarış.ön cekerleri.dana ve carrora.bukadar istek olmasa ikiser firma ile calısmazlardı.kim kotulerse kotulesin turlıye pazarının galibi yakında erkunt olur.artık cifciler bilinçli.oyle marka takıntısıda yok.kulaktan duyma bilgilerle kımse traktor almıyo.kimin servisi iise kimin parcası coksa hangısı az yakıyosa onu tercıh edıyolar.ben traktoru aldıktan sonra tarlada traktorun calısmasını gormek icin gelen bakıp inceleyen 8 kisiden 6 sı suan erkunt sahibi.dıger ikiside yakında alır heralde..varsın senın gozunde 10 tane üretsin.bilen biliyo herkez neyın ne oldugunu....( buarada eger erkunttan saglam erkunttan yakıtı az servis ve yedek parca garantısı veren erkuntla aynı fiyatta bi traktor cıkarsa erkunt falan demem degıstırırım..)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zerenler42, post: 495966, member: 41896"] [b]Ynt: ARMATRAC FABRİKA ÖNÜNDE[/b] be seni anlayamıyom.yazıların cogunu okudum.hemen hemen tum traktorler hakkında yorum yapıyosun.cogundada formda mıllete sırf konu acılsın die kotuleme yapıyon.gercekten hakkınca yorum yaptıgını sadece ıkı iletinde okudum.bugun erkunt sen benden daha iyi bilirsinki 27 ülkeye ihracat yapıyo.okadar talep varki kabin firması bile iki yerden.hisarlar ve yarış.ön cekerleri.dana ve carrora.bukadar istek olmasa ikiser firma ile calısmazlardı.kim kotulerse kotulesin turlıye pazarının galibi yakında erkunt olur.artık cifciler bilinçli.oyle marka takıntısıda yok.kulaktan duyma bilgilerle kımse traktor almıyo.kimin servisi iise kimin parcası coksa hangısı az yakıyosa onu tercıh edıyolar.ben traktoru aldıktan sonra tarlada traktorun calısmasını gormek icin gelen bakıp inceleyen 8 kisiden 6 sı suan erkunt sahibi.dıger ikiside yakında alır heralde..varsın senın gozunde 10 tane üretsin.bilen biliyo herkez neyın ne oldugunu....( buarada eger erkunttan saglam erkunttan yakıtı az servis ve yedek parca garantısı veren erkuntla aynı fiyatta bi traktor cıkarsa erkunt falan demem degıstırırım..) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Fotoğraflar (Alıntılar)
ARMATRAC FABRİKA ÖNÜNDE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt