PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arpalara uygun ilaç tavsiyesi.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1020411" data-attributes="member: 54456"><p>Arkadaşlar önümüzdeki günlerde ilaç atıcam geçen sene mustang ve ralon karışımı attım geyette memnundum.Ama bu sene bu ilacı kullanmayı düşünüyorum daha ucuz ve iyi gibi duruyor.Hububatta arpa buğday tritikale çavdarda kullanılabilir yazıyor dupont'un sitesinde.Sizde bu ilaç nasıl kullananlar varmı.</p><p></p><p>GLEAN 75 DF</p><p></p><p>Aktif madde:% 75 Chlorsulfuron</p><p></p><p>Özellikleri:Çıkış öncesi ve çıkış sonrası kullanılabilen, sulfonylurea grubundan seçici bir herbisittir. Sadece Marmara Bölgesi hububat ekiliş alanlarında kullanılmalıdır. Diğer bölgelerde kullanılması tavsiye edilmemektedir. Dar ve geniş yapraklı birçok yabancı ota karşı hem çıkış öncesi hem de çıkış sonrası olarak kullanılır. Tohum ekiminden Mayıs ayına kadar geniş bir zaman dilimde güvenle kullanılabilir.Glean 75 DF sadece hububat-nadas-hububat ve hububat-hububat ekim nöbetlerinin uygulandığı alanlarda tavsiye edilmektedir.Özellikle Brassica türleri ve şekerpancarında fitotoksik olabilir.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1020411, member: 54456"] Arkadaşlar önümüzdeki günlerde ilaç atıcam geçen sene mustang ve ralon karışımı attım geyette memnundum.Ama bu sene bu ilacı kullanmayı düşünüyorum daha ucuz ve iyi gibi duruyor.Hububatta arpa buğday tritikale çavdarda kullanılabilir yazıyor dupont'un sitesinde.Sizde bu ilaç nasıl kullananlar varmı. GLEAN 75 DF Aktif madde:% 75 Chlorsulfuron Özellikleri:Çıkış öncesi ve çıkış sonrası kullanılabilen, sulfonylurea grubundan seçici bir herbisittir. Sadece Marmara Bölgesi hububat ekiliş alanlarında kullanılmalıdır. Diğer bölgelerde kullanılması tavsiye edilmemektedir. Dar ve geniş yapraklı birçok yabancı ota karşı hem çıkış öncesi hem de çıkış sonrası olarak kullanılır. Tohum ekiminden Mayıs ayına kadar geniş bir zaman dilimde güvenle kullanılabilir.Glean 75 DF sadece hububat-nadas-hububat ve hububat-hububat ekim nöbetlerinin uygulandığı alanlarda tavsiye edilmektedir.Özellikle Brassica türleri ve şekerpancarında fitotoksik olabilir. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Arpalara uygun ilaç tavsiyesi.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt