PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Artık malını depolamak suç
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1251256" data-attributes="member: 25349"><p>Üretici olup depolayanlara lafım yok.Ancak üretici olmadığı halde 1200-1300 ton soğan elde edip stoklayanlara bir şey demeyelim mi? Sosyal medyada kendileri ve trolleri tarafından 'satmayın,satan ağlar.5 lira olacak,6 lira olacak ' diye propaganda ve sansasyon yapmalarına, fiyatları manüple etmelerini görmeyelim mi? Sanki dünya tücarıymış gibi 'başka ülkelerde soğan yok,ithal etmeye soğan bulamazlar'demelerine inanalım mı?</p><p>Ülkede domates,kiraz,patates ağaları olduğu gibi soğan ağaları da var galiba. Yönetim hem üreticileri , hem tüketicileri memnun edecek bir yol BULABİLİRSE, soğan ve diğer ürünlerin fiyatları kumar borsası gibi değil sürdürülebilir üretime izin verecek şekilde oluşursa bundan herkes kazançlı çıkar.</p><p>Seyredin şimdi seneye yer gök soğan olur,üretici ağıtlara oturur.Yönetimde 'bana ne,ekerken bana mı sordunuz' deyip işin içinden çıkar.Her ürün için özel bölgeler oluşturulması ve ülke ihtiyacına göre kota konulması taraftarıyım.Aklına esen, estiği yerde,estiği ürünü yetiştirmemeli ama yetiştirdiği üründen hayatını rahatça sürdürebileceği kazancı elde edebilmeli.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1251256, member: 25349"] Üretici olup depolayanlara lafım yok.Ancak üretici olmadığı halde 1200-1300 ton soğan elde edip stoklayanlara bir şey demeyelim mi? Sosyal medyada kendileri ve trolleri tarafından 'satmayın,satan ağlar.5 lira olacak,6 lira olacak ' diye propaganda ve sansasyon yapmalarına, fiyatları manüple etmelerini görmeyelim mi? Sanki dünya tücarıymış gibi 'başka ülkelerde soğan yok,ithal etmeye soğan bulamazlar'demelerine inanalım mı? Ülkede domates,kiraz,patates ağaları olduğu gibi soğan ağaları da var galiba. Yönetim hem üreticileri , hem tüketicileri memnun edecek bir yol BULABİLİRSE, soğan ve diğer ürünlerin fiyatları kumar borsası gibi değil sürdürülebilir üretime izin verecek şekilde oluşursa bundan herkes kazançlı çıkar. Seyredin şimdi seneye yer gök soğan olur,üretici ağıtlara oturur.Yönetimde 'bana ne,ekerken bana mı sordunuz' deyip işin içinden çıkar.Her ürün için özel bölgeler oluşturulması ve ülke ihtiyacına göre kota konulması taraftarıyım.Aklına esen, estiği yerde,estiği ürünü yetiştirmemeli ama yetiştirdiği üründen hayatını rahatça sürdürebileceği kazancı elde edebilmeli. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Artık malını depolamak suç
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt