PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Artık malını depolamak suç
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1251778" data-attributes="member: 25349"><p>Dikkat ederseniz o rapor yazın olan aşırı fiyat artışı ile ilgili.Gerçektende ülke soğan üretim kademesindeki Amasya'nın Gökhöyük ovasına yağan dolu soğanı mahvedip üretim boşluğu oluşturdu.Rapor şu andaki fiyat artışı ile ilgili değil.</p><p></p><p></p><p></p><p>Bir ilçede,ilde hangi ürünün ne kadar ekildiğini ve verimi ZO başkanı bilmezse kim bilebilir,onlara m2 sine kadar ÇKS veriyoruz. Ziraat odalarının faaliyetlerine katkıda bulunmayan,ÇKS den ÇKS ye uğrayan, talepçi olmayan biz üreticilerin hiç suçu yok mu?Benim de bu sene soğanım vardı. Amasya ülke kuru soğan üretiminin % 18 ini yapıyor. Tatmin edici bir gelirim olursa her yıl ekerim,vurgun peşinde değilim. Ama dengesiz fiyatlarla üretici de ne yapacağını şaşırdı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1251778, member: 25349"] Dikkat ederseniz o rapor yazın olan aşırı fiyat artışı ile ilgili.Gerçektende ülke soğan üretim kademesindeki Amasya'nın Gökhöyük ovasına yağan dolu soğanı mahvedip üretim boşluğu oluşturdu.Rapor şu andaki fiyat artışı ile ilgili değil. Bir ilçede,ilde hangi ürünün ne kadar ekildiğini ve verimi ZO başkanı bilmezse kim bilebilir,onlara m2 sine kadar ÇKS veriyoruz. Ziraat odalarının faaliyetlerine katkıda bulunmayan,ÇKS den ÇKS ye uğrayan, talepçi olmayan biz üreticilerin hiç suçu yok mu?Benim de bu sene soğanım vardı. Amasya ülke kuru soğan üretiminin % 18 ini yapıyor. Tatmin edici bir gelirim olursa her yıl ekerim,vurgun peşinde değilim. Ama dengesiz fiyatlarla üretici de ne yapacağını şaşırdı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Artık malını depolamak suç
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt