PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Asgari ucretle calismak mi? Yoksa 100 donum sulu tarla ekmek mi daha karli?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="aydinli" data-source="post: 1133436" data-attributes="member: 75306"><p>Ustadim , oncelikle benden sana bir kac tavsiye . </p><p></p><p>Senin tarimla ugrasmani cok isterim. Tarimin gencler tarafindan yapilmasi , bu iste genc nufusunun artmasi , eminim ki verimi olumlu yonde etkiler . Hele ki biraz merak ve hirs varsa . </p><p></p><p>Oncelikle bizim burada yapilan dn buyuk hatayi soyleyryim aman sen ona dusme . </p><p></p><p>Ciftciler ciro larini kar ettik sanarlar . Ve de bir sene urun ekti para kazandi , hemen o parayi harcar , (ihtiyac degilse bile traktor vb alir) seneye elinde urun ekmek icin mazot tohum gubre iscilik icin para kalmaz , hemen solugu bankada alirlar , zaten bir kere bu donguye bu sekilde basladi mi , hadi gecmis olsun . Urunu kaldir krediyi kapat , git bir daha kredi cek sekilinde bu mac devam eder . Urununu kazanmadigi yil olursa tarla satmaya baslarlar . </p><p></p><p>Ben pamuk ekiyorum bu sene Allah bin bereket versin pamuk cok iyi para kazandirdi. </p><p></p><p>Adana bolgesinde bildigim arkadaslar var onlarda misir ekiyor . Oda iyi para birakiyor diyorlar . </p><p></p><p>Urune karar verdikten sonra tek yapman gereken , alabildigin kadar fazla verim alman . Urunuju fiyatini sen belirleyemezsin ancak , iyi verim alma olayi sana baglidir. </p><p></p><p>Hakkinda hayirlisi olmasini dilerim ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aydinli, post: 1133436, member: 75306"] Ustadim , oncelikle benden sana bir kac tavsiye . Senin tarimla ugrasmani cok isterim. Tarimin gencler tarafindan yapilmasi , bu iste genc nufusunun artmasi , eminim ki verimi olumlu yonde etkiler . Hele ki biraz merak ve hirs varsa . Oncelikle bizim burada yapilan dn buyuk hatayi soyleyryim aman sen ona dusme . Ciftciler ciro larini kar ettik sanarlar . Ve de bir sene urun ekti para kazandi , hemen o parayi harcar , (ihtiyac degilse bile traktor vb alir) seneye elinde urun ekmek icin mazot tohum gubre iscilik icin para kalmaz , hemen solugu bankada alirlar , zaten bir kere bu donguye bu sekilde basladi mi , hadi gecmis olsun . Urunu kaldir krediyi kapat , git bir daha kredi cek sekilinde bu mac devam eder . Urununu kazanmadigi yil olursa tarla satmaya baslarlar . Ben pamuk ekiyorum bu sene Allah bin bereket versin pamuk cok iyi para kazandirdi. Adana bolgesinde bildigim arkadaslar var onlarda misir ekiyor . Oda iyi para birakiyor diyorlar . Urune karar verdikten sonra tek yapman gereken , alabildigin kadar fazla verim alman . Urunuju fiyatini sen belirleyemezsin ancak , iyi verim alma olayi sana baglidir. Hakkinda hayirlisi olmasini dilerim ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Asgari ucretle calismak mi? Yoksa 100 donum sulu tarla ekmek mi daha karli?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt