PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Asgari ucretle calismak mi? Yoksa 100 donum sulu tarla ekmek mi daha karli?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="davinci" data-source="post: 1133534" data-attributes="member: 76891"><p>Israrla kendi üzerinden hesap yapıyorsun. Bak diyorum ki herkesin durumu öyle değil. Herkese aynı fiyat aynı müşteri denk gelmiyor.Mahsül kalkar kalkmaz tarlada 500 e bi kaç kişi verdi ondan sonra 300 e düştü sonra 170 lere kadar soğan alındı. Yani ilk 500 e veren sen gibi kâr etti ama sonra kışın depolarda fiyatlar öldü. Taş gibi panlara adamlar 20 kuruş fiyat verdiler. Ben özellikle işin ötekini yüzünü yazıyorum ki soğanı ekmeye kalkan adam ona göre eksin. Geçen sene 2000 leri gördü ve bu sene tanıdğım onlarca işle alakasız öğretmen esnaf memur soğan ekti. Akıl alır gibi değil. Hele öğretmenin bir tanesi bir hesap yaptı ben şaşırdım kaldım. Adam mercedesini sattı kredi çekti sulu tarla aldı direk soğan ekti,hesapta şu dekara 10 ton alacak ortalama 1200 1300 e satacak. Abdullah gülün bi tiviti vardı ya İNSAN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="davinci, post: 1133534, member: 76891"] Israrla kendi üzerinden hesap yapıyorsun. Bak diyorum ki herkesin durumu öyle değil. Herkese aynı fiyat aynı müşteri denk gelmiyor.Mahsül kalkar kalkmaz tarlada 500 e bi kaç kişi verdi ondan sonra 300 e düştü sonra 170 lere kadar soğan alındı. Yani ilk 500 e veren sen gibi kâr etti ama sonra kışın depolarda fiyatlar öldü. Taş gibi panlara adamlar 20 kuruş fiyat verdiler. Ben özellikle işin ötekini yüzünü yazıyorum ki soğanı ekmeye kalkan adam ona göre eksin. Geçen sene 2000 leri gördü ve bu sene tanıdğım onlarca işle alakasız öğretmen esnaf memur soğan ekti. Akıl alır gibi değil. Hele öğretmenin bir tanesi bir hesap yaptı ben şaşırdım kaldım. Adam mercedesini sattı kredi çekti sulu tarla aldı direk soğan ekti,hesapta şu dekara 10 ton alacak ortalama 1200 1300 e satacak. Abdullah gülün bi tiviti vardı ya İNSAN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Bilgi Kutusu
Asgari ucretle calismak mi? Yoksa 100 donum sulu tarla ekmek mi daha karli?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt